OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

"OSM Online oynanan ve sonunda Osman Seden'in kazandığı bir Futbol Simülasyon oyunudur.":DD

c874eefdfb8ac591062cebe80cdc50f2.jpg
c7386e456c8ec8187a8ef6a0370aa49d.jpg
f0982ecc9edbe567a5775c7e3b09d6a0.jpg

Lig sıralamasında kendimi aradım aradım bulamadım. Meğer 19. sıraya yükselmişim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 maçlık gol yememe ve galibiyet serim sona erdi :(
Tebrikler Anıl Bunarcı;
Edit: liderin puan kaybettiği haftada en azından 1 puan yaklaştık. Osman SEDEN; in Newcastle da geldi zirveye

Son düzenleme:
10 maçlık gol yememe ve galibiyet serim sona erdi :(
Tebrikler @Anıl Bunarcı;
Edit: liderin puan kaybettiği haftada en azından 1 puan yaklaştık. @Osman SEDEN; in Newcastle da geldi zirveye

Son dakikalarda enteresan bir penaltı kararı gelmese çok daha farklı olabilirdi tabi.. :D

Bu sezonki şanssızlığım, transfer listesine koyduğum oyuncular bir türlü satılmıyor ve satıştan gelen parayla yapmak istediğim gerekli takviyeyi yapamıyorum. Sezon başlamadan önce bile böyleydi. Herkes leblebi gibi alım-satım yapıyordu, benim takımda Mitroglou ve Zahavi diye iki bela vardı, sezon öncesi dönemi dahil ligin ilk 5-6 haftasına kadar bir türlü gönderemedim. Satışları yapınca da geç kalıyordum ve listeden almayı hedeflediğim bütün oyuncuları benden önce başka bir takım almış oluyordu.

Şu an da tekrar baktım en son ne zaman oyuncu satmışım diye, 13. maç günü. Şu an 19. maç günündeyiz ve tam 6 gündür onlarca transfer gerçekleşmişken benim bir oyuncum bile satılmamış. En az 10 puan daha fazladan toplayabilirdim, hep bu sebepten dolayı şu an 11. sıradayım.

Son dakikalarda enteresan bir penaltı kararı gelmese çok daha farklı olabilirdi tabi.. :D

Bu sezonki şanssızlığım, transfer listesine koyduğum oyuncular bir türlü satılmıyor ve satıştan gelen parayla yapmak istediğim gerekli takviyeyi yapamıyorum. Sezon başlamadan önce bile böyleydi. Herkes leblebi gibi alım-satım yapıyordu, benim takımda Mitroglou ve Zahavi diye iki bela vardı, sezon öncesi dönemi dahil ligin ilk 5-6 haftasına kadar bir türlü gönderemedim. Satışları yapınca da geç kalıyordum ve listeden almayı hedeflediğim bütün oyuncuları benden önce başka bir takım almış oluyordu.

Şu an da tekrar baktım en son ne zaman oyuncu satmışım diye, 13. maç günü. Şu an 19. maç günündeyiz ve tam 6 gündür onlarca transfer gerçekleşmişken benim bir oyuncum bile satılmamış. En az 10 puan daha fazladan toplayabilirdim, hep bu sebepten dolayı şu an 11. sıradayım.

Dün hazırlık maçlarında taktikle oynamıştım. Düzeltmeyi unutmuşum, şimdi farkettim. 84te iyi olmuş penaltı :)

Bu sezon beni de deli etti oyun motoru. Millete bakıyorum acayip paralara alıyor oyuncuları ben 2 katından aşağıya koyuyorum adam 1 haftada gitmiyor. Bir de ne zaman elimde para olmasa oyuncu teklif ediyor, şimdi mesela geldi Higuain sudan ucuz hemen al diyor. Sudan ucuz dediği de 70 küsür milyon. Oyuncularımı almıyor ki alayım sırf milleti sinir etmek için koyuyorlar sanki.

Bu sezon beni de deli etti oyun motoru. Millete bakıyorum acayip paralara alıyor oyuncuları ben 2 katından aşağıya koyuyorum adam 1 haftada gitmiyor. Bir de ne zaman elimde para olmasa oyuncu teklif ediyor, şimdi mesela geldi Higuain sudan ucuz hemen al diyor. Sudan ucuz dediği de 70 küsür milyon. Oyuncularımı almıyor ki alayım sırf milleti sinir etmek için koyuyorlar sanki.
Hocam başka bir ligtede oynuyorum arkadaslarla uni bolum baskanimizda lige katildi :D
Taktigi oturtamadim yardima ihtiyacim var.
9ddbc1a218348007bc9ec5db916e5a42.jpg

Lig baslamadi daha
Hazirlik maclarinda bir sekilde yeniyorum yenilmedim ama daha dominant skorlar almak istiyorum 1 0 2 1
Yetmiyor
Antrenmanda olan Dybala ve Dier var
Defansta sikintilarim var sizce bu kadro ne oynar ne oynatmaliyim.
Online gordum size sordum diger arkadaslarin goruslerinidr duymak isterim.

Hocam başka bir ligtede oynuyorum arkadaslarla uni bolum baskanimizda lige katildi :D
Taktigi oturtamadim yardima ihtiyacim var.
9ddbc1a218348007bc9ec5db916e5a42.jpg

Lig baslamadi daha
Hazirlik maclarinda bir sekilde yeniyorum yenilmedim ama daha dominant skorlar almak istiyorum 1 0 2 1
Yetmiyor
Antrenmanda olan Dybala ve Dier var
Defansta sikintilarim var sizce bu kadro ne oynar ne oynatmaliyim.
Online gordum size sordum diger arkadaslarin goruslerinidr duymak isterim.

Ben hücum ağırlıklı oynarım her zaman ama senin kalede sıkıntı var. Oraya iyi bir takviye şart.

Sa beyler dün Tudor çıldırttı bizi unuttum paylaşmayı
b158d564a31cbd9ad9e81029f36839d8.jpg
83c4d2a5253135b8942dc94043783944.jpg
15df78fe5bd9d237bdc66e3248ab00ee.jpg

f0abffe8402bda9118d17af5710bc9bf.jpg
a93352289828472c11f1e5ce86e8c04a.jpg
79b0da12042d4744eb6c29c58d856e2e.jpg

Hafta sonu Tudor'un hasta etmesi sonucu ilgilenemediğim oyuna baktım da yine bir DEV'i devirdiğimi görüyorum.

Huddersfield Town: 3
Arsenal: 1

Bir sıra daha yükseldim ve 18. sıraya çıktım.

TUDOR EFENDİ GEL SANA MENAJERLİK ÖĞRETEYİM!!!

Kenan Ünal hayırdır üstat; bakıyorum da galibiyet serimi sekteye uğratmak için dostluk maçı göndermişsin. Ama nafile yenemedin :asd22:

Gecmis olsun hocam.
Bir sikinti yok Insallah?
Orasini daha bilmiyoruz, Istanbul´da basvurdugumuz iki doktorun uyarilarimizi dikkate almamasi sonucu kulagi tikandi ve kemige saldirma ihtimali olan türden mikrop olustu.
En nihayetinde Istanbul´da güvendigim bir cocuk doktorunun, diger ikisi gibi kulak burun bogaz uzmani olmamasina ragmen, izinden dönmesi ile ona gittik ve o sagolsun bu tespit sonrasi Antibiyotik tedavisine basladi.
Bugün kontrolü var, eger kulaginda ki baski azaldi ise yarin Almanya´ya dönecegiz, oradaki esas doktoru kontrol edecek.
Eger kemikte hasar var ise duruma göre Ameliyet gereke bilirmis.

Orasini daha bilmiyoruz, Istanbul´da basvurdugumuz iki doktorun uyarilarimizi dikkate almamasi sonucu kulagi tikandi ve kemige saldirma ihtimali olan türden mikrop olustu.
En nihayetinde Istanbul´da güvendigim bir cocuk doktorunun, diger ikisi gibi kulak burun bogaz uzmani olmamasina ragmen, izinden dönmesi ile ona gittik ve o sagolsun bu tespit sonrasi Antibiyotik tedavisine basladi.
Bugün kontrolü var, eger kulaginda ki baski azaldi ise yarin Almanya´ya dönecegiz, oradaki esas doktoru kontrol edecek.
Eger kemikte hasar var ise duruma göre Ameliyet gereke bilirmis.
Büyül gecmis olsun hocam.
Iyi haberlerini bekliyoruz.

Geri
Üst Alt