Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.682
- 1.855
- 403
Bende hiç şans Yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk mesajda kim hangi takımda, nicki ne,buradaki ismi ne belirttik renktaş seni aradığın kişiye yönlendiriyorum @Tanju Karayel
evet klasikleşmiş taktiğimiz artık o :asd22:
hocam yedek kalecine talibim.. kendisi yaşını başını almış biri, işine yarayacağını düşünmüyorum..
Yok ama ben kendisine hayranım dersen teklifimi reddedebilirsin![]()
Ulan ya kitlemişsin maçı tebrik ediyorum![]()
Bu Trabzonspor ne işe yaramaz takımmış yav, başka bir ligde Kasımpaşa ile yardırıyorum şuan ama bunlarla şimdilik sıfırız.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dedim bu onu satışa çıkarana kadar epey zaman geçer zira para edecek epey oyuncusu var ona gelene kadar. Bir faydamız olsun dedik ligdeki dostlarımıza. Çocuk da çok sevindi, oynayabileceği bir yere göndereceğime dair söz verdim.reys o stoperi niye aldın benden yaw :asd22:
bende anlamadim, hemen hazirlik maci yaptim bu kez 3-0 kazandim. 1000 de 1 olan bir galibiyete benziyor, tebrik ederimBen Trabzonspor’u nasıl olduda yendim hala aklım almıyor
bende anlamadim, hemen hazirlik maci yaptim bu kez 3-0 kazandim. 1000 de 1 olan bir galibiyete benziyor, tebrik ederim![]()
Beyler koruma açamıyor muyuz yav ?
Korumadan kasıt antrenman kampı ise her ligde kapatıyoruz büyük takım gelenlere haksızlık olmasın diye