- 30 Mayıs 2011
- 21.998
- 1.173
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok istiyon yav takastaGalip Özgür; cevap verdim mahmudum
Aslan KaradağGoztepe kimdi transfer listesindeki forvetine normal degerinde talibim
Arz ederim
para murhana gideceğine sana gitsin reis. gel 1.5e anlasalım. yapılan iyiliği unutmam bilirsinReis değerine babama bile satmam ama sana özel şu anki fiyattan 1-1.5m düşebilirim
para murhana gideceğine sana gitsin reis. gel 1.5e anlasalım. yapılan iyiliği unutmam bilirsin
bi yanlıs anlasılma var snaırım reis. ben zengin değilim yav. kasa tam takır. pahalı olan ıyı olan forvetıne değil grabovacmı ne var ya ona talıbım. param ona yetyo anca.15.7-1.5=14.2m kabulse listeden çekiyorum reis?
bi yanlıs anlasılma var snaırım reis. ben zengin değilim yav. kasa tam takır. pahalı olan ıyı olan forvetıne değil grabovacmı ne var ya ona talıbım. param ona yetyo anca.
adami zaten bende pazarlikla o fiyata aldimmurhan ne uyuzsun yav. o adama o pazarlık çekilirmi yav.
geliş fiyatı ne.adami zaten bende pazarlikla o fiyata aldimgelis fiyatina veririm