- 9 Temmuz 2011
- 34.251
- 29.160
- 2.533
murhan reise laf yapma eraya 1.60 verdi bu iyiliğini unutmayacagız
çıkarı olmasa vermezdi kesin daha fazla paraya satmak için almıştır onu :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murhan reise laf yapma eraya 1.60 verdi bu iyiliğini unutmayacagız
butçen kaç
gordum 2miş . yasin oztekini kelepir bi fiyata satayım dıcektımde kurtarmaz para bırıktır gel oyle
iyi kazıklamıs seni aferin murhana. nereden baksan 400k kazancı var satsa.murhan reise laf yapma eraya 1.60 verdi bu iyiliğini unutmayacagız
çıkarı olmasa vermezdi kesin daha fazla paraya satmak için almıştır onu :asd22:
200-300ün lafı olmaz muroyla aramızda alsın kar yapsın . 5 haftadır geliştiriyorum 1 overall ilerledi illallah ettirdi o uğraşsın artık
iyi kazıklamıs seni aferin murhana. nereden baksan 400k kazancı var satsa.
Omoreu mu ne zıkkımsa bir oyuncum var normal fiyatı 2.9 ama sana 2 ye bırakıcam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan Kaşif geldi ama para yok Gouffran hıyarını satabilirsem bu gece kaşifi açacağım![]()
bu wolf denen cocuğu transfer ettiğimde portakalda vitaminde yav. 18 yasında sımdı geleceğin yıldızı. yasından dolayı profıl ozellıkelerı 85e gelınce baya para eder.
senı mahcup etmemek ıcın dun soylemedım yanılacağını reis. yani benı hafıfe alman gücüme gitti. bak ıkısınıde transfer ettiğim bedellerin belkide 2 katından fazlaasına sattım.Reis De jong ile Belözoğlu'nu satamazsın diyordum 2 günde satmışsın fena gt oldum tebrik ediyorum![]()
@Fatih Can Hasan Ali'yi bana versene.
iyi bak istersenhasan ali adında lisanslı bi oyuncumuz yok bi yanlışlık olmasın :d
iyi bak istersen![]()
Al bana sat diyor iste reisakhisarım ben yav