OSM | 6. GSCimbom Spor Toto Süper Ligi | Şampiyon Akhisar - Fatih Can

Yolla teklif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Kaşif geldi ama para yok Gouffran hıyarını satabilirsem bu gece kaşifi açacağım :D

bu wolf denen cocuğu transfer ettiğimde portakalda vitaminde yav. 18 yasında sımdı geleceğin yıldızı. yasından dolayı profıl ozellıkelerı 85e gelınce baya para eder.

bu wolf denen cocuğu transfer ettiğimde portakalda vitaminde yav. 18 yasında sımdı geleceğin yıldızı. yasından dolayı profıl ozellıkelerı 85e gelınce baya para eder.

Reis De jong ile Belözoğlu'nu satamazsın diyordum 2 günde satmışsın fena gt oldum tebrik ediyorum :D

Reis De jong ile Belözoğlu'nu satamazsın diyordum 2 günde satmışsın fena gt oldum tebrik ediyorum :D
senı mahcup etmemek ıcın dun soylemedım yanılacağını reis. yani benı hafıfe alman gücüme gitti. bak ıkısınıde transfer ettiğim bedellerin belkide 2 katından fazlaasına sattım.
yerlerine ıkı dunya yıldızı aldım. bunlar hepsi belli bi planın parcaları başkan.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

şakası bi yana bende şaşırdım esasen yav :D ikiside arka arkaya gitti birde :D onlar gitti ardından 1 saat içinde bi çöp daha sattım. azda olsa toparladık ortasahaı

osmanlıyı tarihi bozguna uğrattık desek yeridir adeta

akhisarspor_gol_oldu_yagdi_h11414_600f0.jpg

Geri
Üst Alt