OSM | 7. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Lazio - Osman Seden

veronanın tarzı çok ıyı :D

Mario Mandzukic Sampdoria'da

Kulüpten yapılan açıklamada, Mandzukic için görüşmelerin tamamlandığı ve imzaların atıldığı bildirildi. Ayrıca transferlerin devam edeceği, herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturulmaya çalışıldığı ifade edildi.

Sampdoria menajerinin yapmış olduğu transferleri eleştiren Erman Toroğlu, Sampdoria'nın bek ve kanat forvetlerinde yetersiz olduğunu, "böyle giderse yıldız birkaç isimden başka bir halta yaramayacak bir takım kuruldu" dedi. Konunun farkında olduğunu belirten menajer Deangelo Guerino yanıt olarak "bunun farkındayım ve Yanlarım Ağrıyor" ifadesinde bulundu.

Dolberg Verona'da !

Iddiali bir kadro kurarak asansor takim olmaktan kurtulmak isteyen Verona'da 10. transfer Hollanda futbolunun bebek yuzlu katili Kasper Dolberg oldu. Transfer calismalarini yuruten Lauren Gonzales ile Ajax yetkilileri arasinda sabahlara kadar suren gorusmelerin ardindan taraflar el sikisip imzalari atti.

promo304103906

Teklifimi reddedip yeniden teklif göndermiş ölücü herif :)
o tip takımlarla menajelrık oyunları daha guzel oluyor ama reıs. son oyunda verona bana gelmıstı hatılrmıyorum çieovada oalbılır :D
çaresizlik yokslluk baya çaba harcamasına neden oluyor oyuncunun :asd:

o tip takımlarla menajelrık oyunları daha guzel oluyor ama reıs. son oyunda verona bana gelmıstı hatılrmıyorum çieovada oalbılır :D
çaresizlik yokslluk baya çaba harcamasına neden oluyor oyuncunun :asd:

Aynen öyle. 100k 200k nın lafını yapıyorsun o takımlarda :)

Verona ile sıkı pazarlığa girdik. Tutuldu yine bir oyuncuma. Sonumuz hayrola :)

Geri
Üst Alt