Serhat Kaya
Parçalı Üye
Transferi şimdilik rafa kaldırdım. Sence kadrom nasıl olmuş? Aldığım sırada 108 m kadro değeri vardı. Biraz para lazım birikmesini bekleyeceğim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferi şimdilik rafa kaldırdım. Sence kadrom nasıl olmuş? Aldığım sırada 108 m kadro değeri vardı. Biraz para lazım birikmesini bekleyeceğim.
eski usul olaylar reis. 10lık 15lık oyuncuya 4 veya 5 önermek gıbı
Teklifimi reddedip yeniden teklif göndermiş ölücü herifeski usul olaylar reis. 10lık 15lık oyuncuya 4 veya 5 önermek gıbı
eski usul olaylar reis. 10lık 15lık oyuncuya 4 veya 5 önermek gıbı
ohoo onu hıc sorma reıs dun geceden berı 250bın doların pazarlığını yapıyrouz halen sonuca ulastıramadıkFiorentina’da öyle.25 lik adama 12 veriyor 15’lik adama 5-6 veriyor. Bi oyuncu satamadım ona.

o tip takımlarla menajelrık oyunları daha guzel oluyor ama reıs. son oyunda verona bana gelmıstı hatılrmıyorum çieovada oalbılırTeklifimi reddedip yeniden teklif göndermiş ölücü herif![]()

o tip takımlarla menajelrık oyunları daha guzel oluyor ama reıs. son oyunda verona bana gelmıstı hatılrmıyorum çieovada oalbılır
çaresizlik yokslluk baya çaba harcamasına neden oluyor oyuncunun![]()
sende evet de artık reıs adam 12,12 den 12.88e cıkmıs daha adamın ceketınımı alcaksın he de olsun bıtsın
sende evet de artık reıs adam 12,12 den 12.88e cıkmıs daha adamın ceketınımı alcaksın he de olsun bıtsın