- 27 Ocak 2010
- 58.707
- 30.341
- 3.363
maçtan sonra kafana yatanlara teklıf at reıs.Reis 2 topçu pasla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçtan sonra kafana yatanlara teklıf at reıs.Reis 2 topçu pasla
maçtan sonra kafana yatanlara teklıf at reıs.
Ben senin bu kadroyla daha oncede dedigim gibi en az bi 15 alacagini dusunmustum ama dususunu ongoremedim.cidden ama reıs sanki aylardır ılk mağlubıyetı beklıyormusum gıbı
ust uste gelıyor yenılgıler yav.
Reis İtalya macerasının ardından kaldığın yerden devam ediyorsun bakıyorum daFavorim yine sensin Manc champ olacaktır umarım
Reisin champ olacağını italya liginde de biz duyurmuştuk şimdi de ingiltereyi fethetmeye geldğini duyuruyoruzPfffff![]()
Ambrosio var?Acil 4 stoper alınacaktır.
Sergio Ramos yılın defansı ödülünü kazandı hemde.Acil 4 stoper alınacaktır.
Ambrosio var?
O zaman José Fatihlinho daha piyasada yoktuReisin champ olacağını italya liginde de biz duyurmuştuk şimdi de ingiltereyi fethetmeye geldğini duyuruyoruz![]()
Sergio Ramos yılın defansı ödülünü kazandı hemde.
27m €
Yolla guzel bi teklif. Elini de korkak alistirma, cebinde akrep yokO zaman José Fatihlinho daha piyasada yoktu![]()
Emperor Osman Seden in tek rakibi şuan GS nin başında onunlada saygısından rakip olmaz kenara çekilirO zaman José Fatihlinho daha piyasada yoktu![]()
24.5 olsun tam olsun az fiyat çekiyorum zaten kadrona baktım daha yeni yapılanıyorsun bende oyuncu alacağım o 24m 500k da cep harçlığı kalsın vasfi23'e biter bu iş HO
kim tutacak hocam onun listesiniAyrilan olursa 9. ya cezali ama ha. Anlastik artik. Sezon a baslarsan bitireceksin, bitirmezsen bi sonraki sezonda cezalisin
gazlama sunları reis döndürüp döndürüp yeniyorlar dümdüz etmelerinimi istiyorsun yavEmperor Osman Seden in tek rakibi şuan GS nin başında onunlada saygısından rakip olmaz kenara çekilir
gazlama sunları reis döndürüp döndürüp yeniyorlar dümdüz etmelerinimi istiyorsun yav
24.5 olsun tam olsun az fiyat çekiyorum zaten kadrona baktım daha yeni yapılanıyorsun bende oyuncu alacağım o 24m 500k da cep harçlığı kalsın vasfi![]()
bunu yazmamın ardından Ozan'lı Everton'un ilk puan kaybını yapmasıben kenara hücum gücü yüksek olanları atıyorum genelde ama şu ana kadar pek bir yararını göremedim hani.d
yenilgisiz lider everton @Ozan Puki üstad cevaplasın bu suali.