Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Yolumuza devam ediyoruz.
Sampiyonluk yakin, Newcastle i yakin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mapustan ciktim ensendeyimYolumuza devam ediyoruz.
Oo yarin ortalik yangin yeri
Chelsea - Newcastle
Everton - M City
Şu an tüm takımlar dolu reis ayrılan olursa öncelikli olarak sana msj atarım.Boşta takım var mı?
Ayrilan olursa 9. ya cezali ama ha. Anlastik artik. Sezon a baslarsan bitireceksin, bitirmezsen bi sonraki sezonda cezalisinŞu an tüm takımlar dolu reis ayrılan olursa öncelikli olarak sana msj atarım.
hhahah bro, araba kazasi yaptigim icin evde oturmam lazim 24/7 o yuzden devamli bakiyorum liste'ye, yapicak birseyde yok@Mehmet Ocak cabuk davrandin, oyuncu satabilsem ben alacaktim Hernandezi. Guzel transfer. Hem yasi hem fiyati uygundu
Gecmis olsun maat, onemli birsey yoktur insaAllah?hhahah bro, araba kazasi yaptigim icin evde oturmam lazim 24/7 o yuzden devamli bakiyorum liste'ye, yapicak birseyde yok
istiosan uygun fiyata anlasalim
Gecmis olsun maat, onemli birsey yoktur insaAllah?
Simdi senin uygun dedigin fiyat en az bi 40-45 vardir herhalde![]()
Baba Candir da Halukun guldugu gibi guluyorum@Ozan Puki antrenman kampı demek....
sende mi bürütüs.
ulan bidefa açıldı gelen koyuyor giden koyuyor ne gerek vardı altınına yazık
Ben yine insafliyisim met mijn 40-45Eyvallah, buiten paar kneuzingen niks Allah sukur.
60 reis, anlasabilirizz
cidden ama reıs sanki aylardır ılk mağlubıyetı beklıyormusum gıbıBaba Candir da Halukun guldugu gibi guluyorum![]()
Reis İtalya macerasının ardından kaldığın yerden devam ediyorsun bakıyorum da@Ozan Puki antrenman kampı demek....
sende mi bürütüs.
ulan bidefa açıldı gelen koyuyor giden koyuyor ne gerek vardı altınına yazık
reis basarıya doyduk galıba ya italyada çifte kupadan sonra bide ingiltre ligi attım yabancılarla orada da yenılgısız şampiyonluk geldi sayılır +bide kupa ihtimali ama burada tır gibi geçiyor adamlar günlerdir kulubumun ustundenReis İtalya macerasının ardından kaldığın yerden devam ediyorsun bakıyorum daFavorim yine sensin Manc champ olacaktır umarım
reis basarıya doyduk galıba ya italyada çifte kupadan sonra bide ingiltre ligi attım yabancılarla orada da yenılgısız şampiyonluk geldi sayılır +bide kupa ihtimali ama burada tır gibi geçiyor adamlar günlerdir kulubumun ustunden
sanırım 2.dönemindeki fatih terim rehaveti yaşıyorum