OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Oyundan kendi kendine cıktı şifremi kabul etmiyor mail de kabul etmiyor var mi çaresi arkadaşlar.

Verrattiyi transfer listesine koydum baya yüksek bedelden sonra transfer listesine girdim hemen bi baktım verratti yok o sürede satılmış Kaşif yollayıp altınla hemen çağırdım 25milyona verratti geldi ama almadım hile muamelesi görmeyim diye

Verrattiyi transfer listesine koydum baya yüksek bedelden sonra transfer listesine girdim hemen bi baktım verratti yok o sürede satılmış Kaşif yollayıp altınla hemen çağırdım 25milyona verratti geldi ama almadım hile muamelesi görmeyim diye
kaşiften istediğin oyuncuya nasıl nokta atışı yapıyorsun. bende sürekli alakasız tipler çıkıyor

kaşiften istediğin oyuncuya nasıl nokta atışı yapıyorsun. bende sürekli alakasız tipler çıkıyor

Mevki giriyorum güç giriyorum yaş girmiyorum genelde.
90+ girip yaşta girsem alakasız gelebilir 90+ olunca az oyuncu buluyor bek istedim mesela stoper getirdi

antrenman kampı demek.
murhanlı sezonlardan beri bukadar kinli bi rakibim olmamıstı.

para babasi city'e çelme takılması bizleri ziyadesiyle memnun eder

sonunda takımımdan bir geri dönüş almış bulunuyorum ligde 6. maçın sonunda ilk galibiyetimizle tanıştık.

Haftaya patates edeceğim ekip Fulham , ekibimiz 2 hafta sonra tam olarak hazır olacaktır :cigara:
60 Milyon verdik adam aldık 6 hafta sakatlandı kadro bi ısınamadı birbirine . Ekip kötü diye sürekli değişim oldu

Haftaya patates edeceğim ekip Fulham , ekibimiz 2 hafta sonra tam olarak hazır olacaktır :cigara:
60 Milyon verdik adam aldık 6 hafta sakatlandı kadro bi ısınamadı birbirine . Ekip kötü diye sürekli değişim oldu

Bu kadar öz güvenli olma renktaş sonra fulham seni üzmesin :D

Evet antrenman kampina ve coklu hesaplara karsi koyamadik.
Mucadelemiz son kursuna kadar devam edecek.

Bu Neymar çingenesini isteyen varsa tekliflere açığım

Manchester City'ye kısıtlı kadromuza rağmen mağlubiyeti tattırdık. Durmak yok, yola devam. :)

Geri
Üst Alt