Ozan Aparı
10 Numara!
- 21 Şubat 2010
- 19.634
- 2.609
- 2.118
Oyundan kendi kendine cıktı şifremi kabul etmiyor mail de kabul etmiyor var mi çaresi arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şifre sıfırlama falan iste reisOyundan kendi kendine cıktı şifremi kabul etmiyor mail de kabul etmiyor var mi çaresi arkadaşlar.
şifre sıfırlama falan iste reis
olmazsa bu hesabını çıkarıp yeni hesap alınca onu alırız son çare.
kaşiften istediğin oyuncuya nasıl nokta atışı yapıyorsun. bende sürekli alakasız tipler çıkıyorVerrattiyi transfer listesine koydum baya yüksek bedelden sonra transfer listesine girdim hemen bi baktım verratti yok o sürede satılmışKaşif yollayıp altınla hemen çağırdım 25milyona verratti geldi ama almadım hile muamelesi görmeyim diye
![]()
kaşiften istediğin oyuncuya nasıl nokta atışı yapıyorsun. bende sürekli alakasız tipler çıkıyor
Haftaya patates edeceğim ekip Fulham , ekibimiz 2 hafta sonra tam olarak hazır olacaktır
60 Milyon verdik adam aldık 6 hafta sakatlandı kadro bi ısınamadı birbirine . Ekip kötü diye sürekli değişim oldu
Kazanan taktiği kısmen bozdum ufak rötuşlar yaptım bakalım kalene bir düzine gol atabilecekmiyimBu kadar öz güvenli olma renktaş sonra fulham seni üzmesin![]()
Kazanan taktiği kısmen bozdum ufak rötuşlar yaptım bakalım kalene bir düzine gol atabilecekmiyim![]()
İşte aradığım rakip . Böyle dişli olacak rakip dediğin maç sonu biri mor olacakorta sahayı geçtiğin zaman konuşuruz bunları![]()
İşte aradığım rakip . Böyle dişli olacak rakip dediğin maç sonu biri mor olacak![]()
Çoklu hesap mevzusu ne renktaş şüphe mi kanıtlı mıEvet antrenman kampina ve coklu hesaplara karsi koyamadik.
Mucadelemiz son kursuna kadar devam edecek.