- 9 Temmuz 2011
- 34.178
- 29.140
- 2.533
Seni çimlere gömmek için çok para harcadımYükselişim bugün başlıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni çimlere gömmek için çok para harcadımYükselişim bugün başlıyor
Seni çimlere gömmek için çok para harcadım![]()
Fenerbahce'nin yeni transferleri gibi konusuyon Fatih renktasFiksturunu bilmiyorum da soyle 7 maclik bi periyotta arka arkaya City, Liverpool, Tottenham, Arsenal oynarsa tas catlasin 4 puan alir diye dusunuyorum. 2 mac uzerinden dusunursek bu maclarda toplamda 24 puan var. 9 puan alsa 15 eksiye girer... Ben o maclardan 15 puan alsam hem Everton u hem City yi gecmis olurum herhalde fakat iste senin kadro da saglam. Sende bi bakmisin 15 veya 20 alabilirsin, o zaman sen 1 ben 2. olurum artik napalim, sezona sonra dan katildigim ve benden onceki oynayan oyuncunun tum oyunculari satip kaleciye basmasina veririz bu seferlik![]()
Fenerbahce'nin yeni transferleri gibi konusuyon Fatih renktasFiksturunu bilmiyorum da soyle 7 maclik bi periyotta arka arkaya City, Liverpool, Tottenham, Arsenal oynarsa tas catlasin 4 puan alir diye dusunuyorum. 2 mac uzerinden dusunursek bu maclarda toplamda 24 puan var. 9 puan alsa 15 eksiye girer... Ben o maclardan 15 puan alsam hem Everton u hem City yi gecmis olurum herhalde fakat iste senin kadro da saglam. Sende bi bakmisin 15 veya 20 alabilirsin, o zaman sen 1 ben 2. olurum artik napalim, sezona sonra dan katildigim ve benden onceki oynayan oyuncunun tum oyunculari satip kaleciye basmasina veririz bu seferlik![]()
Onlarin hayallerinin bittigi yerde bizim gerceklerimiz basliyor renkdasssssFenerbahce'nin yeni transferleri gibi konusuyon Fatih renktas
Oyle dedinde, ilk maci Crystal Palace karsi kaybettin renktas.Onlarin hayallerinin bittigi yerde bizim gerceklerimiz basliyor renkdasssss![]()
O 1 kerelik olabilir, daha yeni gelmistim. Takimi ne oynar ne oynamaz felan diye arastiriyordum (hazirlik maclari felan) sonra yanlis tercih yapmisim (buyuk takimlar taktigini Crystal Palace e uyguladim) ve maglub oldum ne yazikki. Bundan sonra City macina kadar puan birakmamaliyim.Oyle dedinde, ilk maci Crystal Palace karsi kaybettin renktas.
Aykut Kocamanlik seziyorum.
Alli icin nekadar istiyorsun reis.b planım var reis oda tutmazsa alli işini düşünebilirim
Ligdeki takımların oyuncularına teklif atabiliyoruz.Size de ligdekilerden biri teklif yollamıştır.Beyler benim kalecime transfer listesinde olmamasına rağmen teklif geldi.Kasif mi buldu acaba?
Çünkü ben kimseye teklif gönderemiyorum aratıp.Diger liglerdeki takımlara yani.
Bonucci - 95 - 34m ama yaş 3128yas ustu olmayan
+97 kuvvete sahip
tercihen ortasaha ve savunmada görev alan
askerliğini yapmış (bay)
diksiyonu düzgün
prezentabıl
özelliklerine sahip oyuncularınıza an itibariyle talibim.
görüşmeler buradan veya osm özel mesaj yoluyla yapılabilir.