OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Fiksturunu bilmiyorum da soyle 7 maclik bi periyotta arka arkaya City, Liverpool, Tottenham, Arsenal oynarsa tas catlasin 4 puan alir diye dusunuyorum. 2 mac uzerinden dusunursek bu maclarda toplamda 24 puan var. 9 puan alsa 15 eksiye girer... Ben o maclardan 15 puan alsam hem Everton u hem City yi gecmis olurum herhalde fakat iste senin kadro da saglam. Sende bi bakmisin 15 veya 20 alabilirsin, o zaman sen 1 ben 2. olurum artik napalim, sezona sonra dan katildigim ve benden onceki oynayan oyuncunun tum oyunculari satip kaleciye basmasina veririz bu seferlik :)
Fenerbahce'nin yeni transferleri gibi konusuyon Fatih renktas

Fiksturunu bilmiyorum da soyle 7 maclik bi periyotta arka arkaya City, Liverpool, Tottenham, Arsenal oynarsa tas catlasin 4 puan alir diye dusunuyorum. 2 mac uzerinden dusunursek bu maclarda toplamda 24 puan var. 9 puan alsa 15 eksiye girer... Ben o maclardan 15 puan alsam hem Everton u hem City yi gecmis olurum herhalde fakat iste senin kadro da saglam. Sende bi bakmisin 15 veya 20 alabilirsin, o zaman sen 1 ben 2. olurum artik napalim, sezona sonra dan katildigim ve benden onceki oynayan oyuncunun tum oyunculari satip kaleciye basmasina veririz bu seferlik :)
Fenerbahce'nin yeni transferleri gibi konusuyon Fatih renktas

Oyle dedinde, ilk maci Crystal Palace karsi kaybettin renktas.

Aykut Kocamanlik seziyorum.
O 1 kerelik olabilir, daha yeni gelmistim. Takimi ne oynar ne oynamaz felan diye arastiriyordum (hazirlik maclari felan) sonra yanlis tercih yapmisim (buyuk takimlar taktigini Crystal Palace e uyguladim) ve maglub oldum ne yazikki. Bundan sonra City macina kadar puan birakmamaliyim.

Not: Jose Fatihlinho - Rumuzumuz da bile Fatih var, yani Feth eden rdas. Aykutun Td oldugu yerde biz Imparatoruzdur :D

Ve beklenildigi gibi Liverpool Arsenal karsilasmasindan sonra artik sampiyonluga havlu atmis bulunuyordur (-8 puan)

Everton 5 de 5 yapip 15 puan ile 21 gol atip 3 gol yiyerek herkesi sasirtmaya devam ediyor :asd:

Ulan her maç gol yenir mi lan o kadar yatırım yaptık deplasmanda Fb gibi oynuyoruz

Beyler benim kalecime transfer listesinde olmamasına rağmen teklif geldi.Kasif mi buldu acaba?

Çünkü ben kimseye teklif gönderemiyorum aratıp.Diger liglerdeki takımlara yani.

Son düzenleme:
Beyler benim kalecime transfer listesinde olmamasına rağmen teklif geldi.Kasif mi buldu acaba?

Çünkü ben kimseye teklif gönderemiyorum aratıp.Diger liglerdeki takımlara yani.
Ligdeki takımların oyuncularına teklif atabiliyoruz.Size de ligdekilerden biri teklif yollamıştır.

28yas ustu olmayan
+97 kuvvete sahip
tercihen ortasaha ve savunmada görev alan
askerliğini yapmış (bay)
diksiyonu düzgün
prezentabıl
özelliklerine sahip oyuncularınıza an itibariyle talibim.
görüşmeler buradan veya osm özel mesaj yoluyla yapılabilir.

28yas ustu olmayan
+97 kuvvete sahip
tercihen ortasaha ve savunmada görev alan
askerliğini yapmış (bay)
diksiyonu düzgün
prezentabıl
özelliklerine sahip oyuncularınıza an itibariyle talibim.
görüşmeler buradan veya osm özel mesaj yoluyla yapılabilir.
Bonucci - 95 - 34m ama yaş 31
Verratti - 95 - 55m yaş 25

Geri
Üst Alt