Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Modric veya Matuidi kafa kafaya - param yokBu Neymar çingenesini isteyen varsa tekliflere açığım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modric veya Matuidi kafa kafaya - param yokBu Neymar çingenesini isteyen varsa tekliflere açığım
Cash lazım hatırı sayılır indirim yapacağımModric veya Matuidi kafa kafaya - param yok![]()
maalesef kasayı bugün boşalttım Javi Martinez'e .Cash lazım hatırı sayılır indirim yapacağım
20 milyona var mı hatırı sayılır bir orta saha üstad ?Cash lazım hatırı sayılır indirim yapacağım
Maalesef renktaş orta saha piyasası çok daraldı editli oyuncu dışında sağlam birini bulmak zor.20 milyona var mı hatırı sayılır bir orta saha üstad ?![]()
Yaw orta saha atın üstüme takım dökülüyor?
renktaş 2 tane boşta orta saham var seç beğen pazarlık edelim senin olsun ;
22 yaşında 85 gücünde anguissa
18 yaşında 84 gücünde Sessegnon ikisi de baya gelişime açık.
Ne kadar istersin kardesim
kelle başı 30 a bırakırım renktaş 3-4 gün antreman yapsan 90 ı rahat bulur özellikle 18 yaşındaki arkadaş
valla renktaş baktım kadrona eksik bölgelerimden senden alacağım ve senin kabul edebileceğin takas da yok ben oyuncuları listeden çektim paran olduğu zaman bana yazarsın oyundan takımım fulham.Valla o kadar para yok bende satamadım kimseyi aldığım kadro da kimse yok orta saha da düzgün
valla renktaş baktım kadrona eksik bölgelerimden senden alacağım ve senin kabul edebileceğin takas da yok ben oyuncuları listeden çektim paran olduğu zaman bana yazarsın oyundan takımım fulham.
ben kenara hücum gücü yüksek olanları atıyorum genelde ama şu ana kadar pek bir yararını göremedim hani.d4-4-2 sistemiyle oynadigimizda orta alanda kalan dortluden kanatlardaki ve ortadaki merkez oyunculari arasinda diziliş bakimindan tercih ederken nelere dikkat etmek lazim ? Merkezdekiler def olarak mı iyi olmali sizce ? Yada ne bilim kenar oyuncularinda neye dikkat etmek lazim ? @Aslan Karadağ
Biraz oyun kurgusuyla alakalı sanki üstad. Eğer bekleri ileri çıkarıyorsak kanat oyuncularının da defleri iyi olması lazım bence.ben kenara hücum gücü yüksek olanları atıyorum genelde ama şu ana kadar pek bir yararını göremedim hani.d
yenilgisiz lider everton @Ozan Puki üstad cevaplasın bu suali.
İlyas bey antrenman kampı nerden çıktı yav
Taktik değiştirmemde çözüm olamadı antrenman kampınaelimizde ki imkanları kullanıyoruz renktaş yasak bir durum yok![]()
sonuçta maçı kazanmış bulunuyorum önemli olan o![]()
Taktik değiştirmemde çözüm olamadı antrenman kampınatebrikler
Göreceğiz bu böyle kalmayacakTeşekkürler renktaş rövanşta, Welcome the Hell:cimbom:![]()