OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Yolumuza devam ediyoruz.

Sampiyonluk yakin, Newcastle i yakin.

Oo yarin ortalik yangin yeri

Chelsea - Newcastle
Everton - M City

Oo yarin ortalik yangin yeri

Chelsea - Newcastle
Everton - M City

"Bizim oynayacağımız takımı bizden önce hazırlıyor herkes. Yazılı ve görsel medya başta olmak üzere. Şimdi öbür takımı hazırlarlar. Dolayısıyla oyuncularımı kutluyorum. Takımıma lazım olan bir 3 puandi" - Newcastle United Teknik Direktoru.

Lige basladim baslayali Everton a karsi 4-5 tane hazirlik maci yaptim ve hepsini tek farkli yenilmistim ama bu sefer tokatladim (5-1) @Ozan Puki . Dususun yakindir rengo :D

hhahah bro, araba kazasi yaptigim icin evde oturmam lazim 24/7 o yuzden devamli bakiyorum liste'ye, yapicak birseyde yok :D

istiosan uygun fiyata anlasalim
Gecmis olsun maat, onemli birsey yoktur insaAllah?

Simdi senin uygun dedigin fiyat en az bi 40-45 vardir herhalde :D

@Ozan Puki antrenman kampı demek....
sende mi bürütüs.
ulan bidefa açıldı gelen koyuyor giden koyuyor ne gerek vardı altınına yazık

Reis İtalya macerasının ardından kaldığın yerden devam ediyorsun bakıyorum da :D Favorim yine sensin Manc champ olacaktır umarım
reis basarıya doyduk galıba ya italyada çifte kupadan sonra bide ingiltre ligi attım yabancılarla orada da yenılgısız şampiyonluk geldi sayılır +bide kupa ihtimali ama burada tır gibi geçiyor adamlar günlerdir kulubumun ustunden
sanırım 2.dönemindeki fatih terim rehaveti yaşıyorum

Az kullanılmış Modric satılıktır - öğretmenden . Santraforla takasta olur

reis basarıya doyduk galıba ya italyada çifte kupadan sonra bide ingiltre ligi attım yabancılarla orada da yenılgısız şampiyonluk geldi sayılır +bide kupa ihtimali ama burada tır gibi geçiyor adamlar günlerdir kulubumun ustunden
sanırım 2.dönemindeki fatih terim rehaveti yaşıyorum

Reis 2 topçu pasla

Geri
Üst Alt