Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
maç sonu bir taraf tokatlanacak bakalım kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Mazlumun kim oldugunu tahmin edebiliyorsundur diye dusunuyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç sonu bir taraf tokatlanacak bakalım kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum![]()
helalinden 10m veririm rengimArkadaslar artik su Bale veya Lacazette i alsaniz diyorum. Osm nin alacagi yok![]()
Degerlerinden fazla vermiyormusun rdas? Yerinde olsam 5 m teklif ederimhelalinden 10m veririm rengim
Maç sona erdiğinde sponsorlardan falan ek gelir geliyor eğer para maç bitmeden önce birikimde bırakılmışsa daha fazla kâr getiriyor.Reis birikimdeki para ne zaman ana paraya ekleniyor oyunda.@aslan karadağ
o ne işe yarıyor ki rengimPromosyon kodu bulamaz mıyız ? O kadar aradım ama bulduğum kodları kabul etmedi![]()
o ne işe yarıyor ki rengim
Efendim, bati Londrami dediydinmazlum olan kuzey londra'nın loser takımları![]()
Efendim, bati Londrami dediydin
Gecis olsun rengo
Edit: 2 tane kk yemisin ya low, dovmeyemi geldiydin![]()
reis bunlar hep strateji işte.bu işin sonunda başarısız olabilirz tabii ama yinede bişiler denedik deriz.Kac gundur 3 lu orta sahamda 4 oyuncu ile devam ediyorum. Tekini dinlendiriyorum diger 2si yoruluyor. Tamda Chelsea macina butun orta saham yorgun olacak gibi duruyor (oyunculari kac gundur satamadim, transfer de yapamiyorum). Ballisiniz @Hakan Sari ve @Osman SEDEN . Eger bi dusus yasarsam nedeni orta sahamdir ve bu dususten dolayi 80% sampiyonluktan uzaklasacagim gibi![]()