OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Online menajerlik oyunlarında hızlı oyun yok mu ? Maç yapmak için 2-3 gün sonra yada 1 hafta bekliyorsun.

FM tarzı tarayıcıdan oynanan menajerlik oyunu arıyorum ama bulamadım.

Bu arada Brasfoot var menajerlik oyunu. Java tabanlı her yıl yeni sürümü çıkıyor.

Full sürümü paralı. Parasız sürüm 4. ligden başlatıyor. Ama youtube a Brasfoot registro yazınca kodlar çıkıyor. O kullanıcı adı ve kodla kayıt ettirip full yapılabiliyor.

Full olunca istediğin lig ve takımdan başlayabiliyorsun oyuna.

Brasfoot menajerlik oyunu

20r08sp.jpg

4rozk5.jpg

sc8hh3.jpg

Arkadaslar artik su Bale veya Lacazette i alsaniz diyorum. Osm nin alacagi yok :D

Reis birikimdeki para ne zaman ana paraya ekleniyor oyunda.@aslan karadağ

Reis birikimdeki para ne zaman ana paraya ekleniyor oyunda.@aslan karadağ
Maç sona erdiğinde sponsorlardan falan ek gelir geliyor eğer para maç bitmeden önce birikimde bırakılmışsa daha fazla kâr getiriyor.
Ana paraya sen çeviriyorsun zaten maçtan önce birikime al yeter.

Promosyon kodu bulamaz mıyız ? O kadar aradım ama bulduğum kodları kabul etmedi :unsure:

Chelsea'den 1 puan koparma planıyla sahaya cıkacagım Everton sevinir bu hafta.

Efendim, bati Londrami dediydin :D

Gecis olsun rengo :p

Edit: 2 tane kk yemisin ya low, dovmeyemi geldiydin :D

9 kişiyle anca bu kadar oluyor renktaş

9 kişiyle iken galibiyeti elimden kaçırdım 11 kişiyle kaldığımda kork benden!

bu arada tebrikler renktaş rövanş benim sahamda olacak ve o sahadan çıkamayacaksın :D

Lig başından beri 6 tane fransızla oynuyorum minimum ve bu haldeyim oynamasam nolacaktı ? fark hissedemedim yav ışık bişeyde yanmıyor

Kac gundur 3 lu orta sahamda 4 oyuncu ile devam ediyorum. Tekini dinlendiriyorum diger 2si yoruluyor. Tamda Chelsea macina butun orta saham yorgun olacak gibi duruyor (oyunculari kac gundur satamadim, transfer de yapamiyorum). Ballisiniz @Hakan Sari ve @Osman SEDEN . Eger bi dusus yasarsam nedeni orta sahamdir ve bu dususten dolayi 80% sampiyonluktan uzaklasacagim gibi :cry:

Kac gundur 3 lu orta sahamda 4 oyuncu ile devam ediyorum. Tekini dinlendiriyorum diger 2si yoruluyor. Tamda Chelsea macina butun orta saham yorgun olacak gibi duruyor (oyunculari kac gundur satamadim, transfer de yapamiyorum). Ballisiniz @Hakan Sari ve @Osman SEDEN . Eger bi dusus yasarsam nedeni orta sahamdir ve bu dususten dolayi 80% sampiyonluktan uzaklasacagim gibi :cry:
reis bunlar hep strateji işte.bu işin sonunda başarısız olabilirz tabii ama yinede bişiler denedik deriz.

Geri
Üst Alt