Osman Altunterim:'' Keşke küme düşseydi Galatasaray"

Cevap: Osman Altunterim:'' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray"

Çok güzel bir yazı ,kalemine sağlık:ayatollah:.Bu tür seyirciler bizim forumda da çok var

Güzel yazı olmuş. Dün komple kötüydük ya.

Stattan çıkarken de şunu ekliyorum, "Keşke bu takım Adnan Polat'ın son senesinde küme düşseydi.. Keşke bu müşteri grubu hala Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Pino, Servet, Stancu, Culio'yu seyretseydi.. Keşke kenarda Fatih Terim değil de 3. sınıf bir hoca olsaydı.. Keşke Şampiyonlar Ligi son 16'sında Schalke ile değil de Tavşanlı Belediye ile oynasaydı Galatasaray bu akşam"

İşte o zaman o tiyatro seyircisi gider, 14 sene bekleyenler gelirdi..

Iste Bu!

kale arkalarinda koltuklari sök ve ordaki bilet fiyatlarini ona göre belirle o zaman gercek destekleyen taraftar cogunlukda olur ama nerdeeee...

Ben sene başından beri diyorum.

Tamam bende kızdım Sabri'ye mesela. Ancak daha maçtan önce demiştim dediğim de oldu. En küçük hatada yuhhh ovvvv falan direkt motive bozucu. Yapmayın Allah aşkına kim gidip o tepkiyi veriyorsa Allah'a havale ediyorum. Ayıptır be adam.

Cevap: '' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray ''

Sanki kuru ekmeğe oynuyor bunlar.Hiçbirimizin bir arada göremeyeceği paraları 1 senede kazanıyorlar.Taraftar vs. demeden çıkıp oynayacak her maç.Taraftar daha ne yapsın abi?Nasıl destek versin?Bağırmakla vs. olmuyor,geçin o işleri.1990 da kaldı onlar.

1 milyonun hepsini sebnmi veriyorsun.ayrica para veriyorsun diye kufur etmeye hakkinmi var?

becerin olsunda sen git oyna o paralari kazan.

bence uefa cl maç saatlerini liselerin ders saatlerine göre ayarlamalı artık :/

Güzel yazı olmuş. Dün komple kötüydük ya.

sebeb cok onceden totiolarin kalkmamasi lazim.Burda adagitiriz sey ederiz ucariz boyle yapariz eviririz ceviririz 8 eksik var 10 eksik var falanda filkan.

Bu taraftarin unutdugu cok sey var.Arkadasim balik hafizalimisiniz

Dun ben o stadad Sampiyonlar Ligi muzugi calinanda sukurler olsun yarabbim dedim.

En son biz son 16 yi ne zaman gorduk la CL de?

Haddini bilmek gerek.Amma ne yazik ki bazet totolar cok erken kalkiyor iste.

m.sarp bile ıslıklanmadı Hamit ıslıklandı sanki fenerin arkasında kalmışız sanki başımızda aziz ve aykut var bu takım şampiyonda olur turuda geçer maç 2-0 bitse aslan Burak koçum Hamit Drogbaaa hatta İmparator nasıl çevirdi maçı WES i alarak bile diyenler olur artık her futbolcumuza sahip çıkıp hedeflerimize ulaşalım sezon sonu neyse eksik o zaman halledilir.

Şu taraftar olayını bizim ülkeden başka bu kadar büyüten başka bir yer yok dünyada. Ne olsaydı yani taraftar bağırınca Dany Puyol a mı dönüşecek yoksa Sabri Alves e mi? Manu nun Barca nin taraftarı doksan dakka kendini yırtıyor diye mi dünyanın en iyi takımı olmuşlar? Herşeyden önce senin sahada ki takımın güçlü olacak ki ona güvenen taraftarda daha da güçlü olsun. Bende tribünde olsam sahada yürüyen oyunculara ve takımı bu hale getirenlere sağlam bi küfür ederim. Tarihinin en kötü Shalke si gelip elini kolunu sallaya sallaya avantajını alıp giderken bende kendimi yırtacam hee? Bu masallara artık karnımız tok.

Şu taraftar olayını bizim ülkeden başka bu kadar büyüten başka bir yer yok dünyada. Ne olsaydı yani taraftar bağırınca Dany Puyol a mı dönüşecek yoksa Sabri Alves e mi? Manu nun Barca nin taraftarı doksan dakka kendini yırtıyor diye mi dünyanın en iyi takımı olmuşlar? Herşeyden önce senin sahada ki takımın güçlü olacak ki ona güvenen taraftarda daha da güçlü olsun. Bende tribünde olsam sahada yürüyen oyunculara ve takımı bu hale getirenlere sağlam bi küfür ederim. Tarihinin en kötü Shalke si gelip elini kolunu sallaya sallaya avantajını alıp giderken bende kendimi yırtacam hee? Bu masallara artık karnımız tok.

Küfret tabii. Hatta tesislerin dışında bekleyip çıkışta da saldırmak lazım.

Kötü oynayana küfredilmesi normal karşılanmayı geç, hak kabul ediliyor. Vay ne günlere kaldık :o

Devam beyler böyle ne diyeyim..Bugün kötü oynayana küfrederim diyen, 5 yıl sonra, kötü oynadı ondan dövdüm de der.

'' Hafta sonu evinde pijamalarını giyip, göbeğinin üstünde cips kasesi ile Messi'yi seyredip orgazm olan adam, sahada da 11 tane Messi var sanıyor haliyle.. ''

Saygı duyuyorum bu adama.

Adam "Galatasaray keşke küme düşseydi" gibi ifadeler kullanıyor ona birşey demiyorsunuz da, Hamit'e küfredenlerle kafayı bozuyorsunuz..

Asıl bu Osman Aga'ya sormak lazım, Galatasaray küme düşseymiş o ekmek parasını nereden kazanacakmış acaba? Bıraksın bu işleri, herkes gelip geçicidir, kalıcı olan Galatasaray'dır..Neymiş küme düşseymiş o cefakar taraftar geri gelirmiş..Kimsenin geri geleceği falan yok, gelseydi 2 sene önce gelirdi zaten..Bu takım 8.iken gördük taraftarın halini, stadın 3/4'ü boş kalıyordu, Sami Yen'in koltukları komple sökülmüştü son Gençlerbirliği maçında..

Bırak şov yapmayı Osman, işine bak sen...Dünyanın her yerinde bu olay böyledir, ha doğrudur yanlıştır olayına girmiyorum elbette ki yanlış ama sanki bu olay sadece Galatasaray taraftarına özgüymüş gibi anlatmış bide..

Futbolcular tribünlere oynar ya. Deyim vardır...Osman da tribünlere yazmış. Belliki koyu bir taraftar değil. Çekirdekçi diye ayıpladığı aslında kendisi. Takım kazanmışmı kaybetmişmi umrunda değil. Şak şak babam şakşak. Git çocuklara oku bu şiiri Osman.

Ben ederim arkadaş isteyen gitsin sırtında taşısın. Bunlar 15 yaşındaki çocuklar değil artık. Hepsi 30 una dayamış güya profesyonel adamlar. Sadece taraftarın bagirmasıyla oynayacaksa defolup gitsinler.

Küfürü engellemeyezsin, sırf oraya küfür etmek için gelen var. Ancak kendi oyuncunu toplu şekilde ıslıklamak, çıkarken alkış yerine küfür etmek hiç bir kitaba sığmaz.

tamam yazı iyi hoşta. hamit'e o golden sonra kızmayan, tepki göstermeyen yoktur. çoğumuzda küfretmiştir. hadi bizi geçtim, terim dahi küfrediyormuş. küfrediyormuş diyorum çünkü ben dikkat etmedim. devre arasında arkadaşım söyledi, şimdi de twitter'dan baktım gerçekten doğruymuş.

bana göre hamit'e yapılan doğal taraftar reaksiyonuydu, ama maçın devamında oyuncular hata yaptığında tepki göstermek kesinlikle yanlış bir davranıştı.

Geri
Üst Alt