Osman Altunterim:'' Keşke küme düşseydi Galatasaray"

Cevap: Osman Altunterim:'' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray"

Bizim taraftar fos. Anca kendimizi kandırırız bir yok cehennem yok bilmem ne diye. 2000 öncesi taraftarı yok artık. Ultraslan sağolsun.

İstanbul'a gidip ilk kez arena da mac seyrettim.Bağırmak çağırmak için gittik amcaoğluyla;bayağı da hevesliydik ama hayal kırıklığına uğradık.

Maraton da hiç iş yok.

He sen maraton de sonra hayal kırıklığı falan de

İnişli çıkışlı bir grafik sergiliyor Hamit. Başlangıç sezonu böyle diye geri kalanınında böyle olacağını düşünmüyorum. Kariyeri ve futbolculuğu tartışılmayacak bir oyuncu bence.

Eleştirenlerin, beğenmeyenlerin kendi düşünceleridir. Eleştiren ve beğenmeyenlere birşey söylemek kimsenin haddi değildir.

Galatasaray'ın futbolcusuna sırf iyi performans sergileyemedi diye küfür edip ıslık çalanlar ise eleştiren ve beğenmeyen insanlarla aynı kefede değildir. O kadar düşük insanlara yorum bile yapmaya değmez.

Galatasaray'ın yaşatacağı sevinç tablolarında eminim bu adamda yer alacaktır. Allah yardımcısı olsun. Şans bari bundan sonra yanında olsun.

332a648d9db0b5a5d56b89df10e1a3b9.png

Mustafa Sarp Barış Galatasaray gibi bi takımın kulüp binasının önünden bile geçmemeli. Yanlış mı bu sizce de? Ayhan'ın da pek tabi son dönemleri malum. Anlatmak istediği çok farklı. Ayrıca oyuncuya sallamak eleştirmek diye bakmamak lazım olaya. Galatasaray'da ki her oyuncuyu eleştirebilir her oyuncuya sallayabilirsinizde. Mesela Sabri'ye Burak'a vs sallayanlar yok mu bu forumda? Ama sorun maç oynanırken oyunculara destek olmak. Yoksa oyuncu her topu ayağına aldığında küfretmek, homurdanmak değil.

E tamam Barış ve Mustafa Sarp bu takımın elbette ki oyuncuları değil, buna zaten kimse itiraz edemez..Ama adamın biri çıkıpta; eğer futbolcu kötü oynasa da sahip çıkmalıyız, küfür etmemeliyiz, GS forması giyen her sporcuyu desteklemeliyiz diyorsa; o zaman kabiliyetsiz futbolculara da sallama hakkı yok..Bu adam sırf arkasında ki 2-3 kişi küfür etti diye sanki tüm stad maç boyunca Hamit'e küfretmiş gibi konuşuyor ki,bu da tamamen abesle iştigal bi durum..Hamit oyundan çıkarken 2-3 saniye ıslıklandı diye tüm taraftarları yerin dibine sokmaya da hakkı yok,benim rahatsız olduğum yer bu...Burada basbaya şov yapmaya ve takipçi kazanmaya çalışmış, olay bu yani..

Stattan çıkarken de şunu ekliyorum, "Keşke bu takım Adnan Polat'ın son senesinde küme düşseydi.. Keşke bu müşteri grubu hala Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Pino, Servet, Stancu, Culio'yu seyretseydi.. Keşke kenarda Fatih Terim değil de 3. sınıf bir hoca olsaydı.. Keşke Şampiyonlar Ligi son 16'sında Schalke ile değil de Tavşanlı Belediye ile oynasaydı Galatasaray bu akşam"

İşte o zaman o tiyatro seyircisi gider, 14 sene bekleyenler gelirdi..

sacma ve gereksiz bir yazi..

ne yani 3-5 angutun vebalini 20 milyon taraftar mi cekecek ?

cok merakliysan git tavsanli linyitsporu tut altunterim..

yalla !

ya hamit kendini de bitiriyor bizi de... kale bombos dokunsan girecek.. sende rahatlayacaksin, bizde rahatlayacaz... arkadas su topu bir kaleye at yahu kaleye !!!

Yok neden sövmüşmüşte bilmem ne bıraksın bu ayakları Altunterim...

Milyon euro'ları alıyor futbolcular altlarında son model arabalar lüks dairelerde kalıyorlar o paralar Osman Altunterim'in cebinden değil orada söven adamların cebinden çıkıyor bütün forumdaki bu adamları toplasan 10 yıl çalıştırsan o sahadaki topçuların 1 aylık maaşını ödeyemeyiz..

Başarısızlık durumunda kötü futbol oynandığında eleştiri olur bu doğaldır.

klavye başında şöyle yapılmalıydı böyle desteklenmeliydi demek çok kolaymış lan.dur biraz da ben yapim...

o ses telleri par-ça-la-na-cak! schalkeli biri topa dokunduğunda öyle bir uğultu öyle bir ıslık olacak ki adam pişman olacak korkacak adım atmaya! 90 dk takımı motive edeceksin aga! yoksa ne işin var orda!

kusura bakmayın da bi gidin çay demleyin... o 14 sene bekleyen jenerasyon o cehennemi yaratan jenerasyon şu gün olsa onu yapamazdı.bu olay gs tribünlerinin suçuymuş gibi lanse edilmesine çok kızıyorum.20-30 sene önce int mi vardı forumlarda mı insanlar futbol üzerine konuşuyodu sanıyosunuz? int ten 2 dk da bilet alıp maça yarım saat önce gidip direk içeri mi girebiliyodu sanıyosunuz?amcam tribün insanıydı.anlattıklarının onda biri doğruysa o çekilen çilelerin yarısını en umursamaz adama çektir o statta yerinde oturmaz oturamaz! tv lerden internetten hatta cep telefonlarından maçları takip eden bir nesil gidip o statta o tempoyla o futbol açlığıyla destek veremez....belki tribünlerimizden memnun olmayabiliriz ama acımasızlığa da gerek yok.dünyanın her yerinde artık futbol seyir zevkine döndü tutku gideli çok oldu...

küfür olayına gelirsek onu yaptırmayacaksın ama yılda 3 tane araba fiyatına top oynayan canıyla kanıyla savaşan o yılların futbolcularına olan saygıyla şimdi yılda 120 araba alan sahada gezinen ruhsuzlara olan tepkiyi de bir tutamazsın.küfür yanlış ama herkes aldığının hakkını verecek...bu fatih terim için de geçerli hamit için de drogba için de...iş yerinde beni çok severler ama işi aksatırsam kimse gözümün yaşına bakmaz...hayat bu

çok doğru yazmış.

Hamit sezon sonu kendiliginden gitmek ister bence..

klavye başında şöyle yapılmalıydı böyle desteklenmeliydi demek çok kolaymış lan.dur biraz da ben yapim...

o ses telleri par-ça-la-na-cak! schalkeli biri topa dokunduğunda öyle bir uğultu öyle bir ıslık olacak ki adam pişman olacak korkacak adım atmaya! 90 dk takımı motive edeceksin aga! yoksa ne işin var orda!

kusura bakmayın da bi gidin çay demleyin... o 14 sene bekleyen jenerasyon o cehennemi yaratan jenerasyon şu gün olsa onu yapamazdı.bu olay gs tribünlerinin suçuymuş gibi lanse edilmesine çok kızıyorum.20-30 sene önce int mi vardı forumlarda mı insanlar futbol üzerine konuşuyodu sanıyosunuz? int ten 2 dk da bilet alıp maça yarım saat önce gidip direk içeri mi girebiliyodu sanıyosunuz?amcam tribün insanıydı.anlattıklarının onda biri doğruysa o çekilen çilelerin yarısını en umursamaz adama çektir o statta yerinde oturmaz oturamaz! tv lerden internetten hatta cep telefonlarından maçları takip eden bir nesil gidip o statta o tempoyla o futbol açlığıyla destek veremez....belki tribünlerimizden memnun olmayabiliriz ama acımasızlığa da gerek yok.dünyanın her yerinde artık futbol seyir zevkine döndü tutku gideli çok oldu...

küfür olayına gelirsek onu yaptırmayacaksın ama yılda 3 tane araba fiyatına top oynayan canıyla kanıyla savaşan o yılların futbolcularına olan saygıyla şimdi yılda 120 araba alan sahada gezinen ruhsuzlara olan tepkiyi de bir tutamazsın.küfür yanlış ama herkes aldığının hakkını verecek...bu fatih terim için de geçerli hamit için de drogba için de...iş yerinde beni çok severler ama işi aksatırsam kimse gözümün yaşına bakmaz...hayat bu

Kanka zaten başlarda hayvan gibi ıslık vardı da heriflerin atakları pozisyonları bitmek bilmedi millet de şaşırdı noluyo diye. 2 ay beklemiş herkes böyle aciz bir oyun görünce ne olduğunu şaşırdılar salt ilk cümlelere diyom diğerleri doğru

E tamam Barış ve Mustafa Sarp bu takımın elbette ki oyuncuları değil, buna zaten kimse itiraz edemez..Ama adamın biri çıkıpta; eğer futbolcu kötü oynasa da sahip çıkmalıyız, küfür etmemeliyiz, GS forması giyen her sporcuyu desteklemeliyiz diyorsa; o zaman kabiliyetsiz futbolculara da sallama hakkı yok..Bu adam sırf arkasında ki 2-3 kişi küfür etti diye sanki tüm stad maç boyunca Hamit'e küfretmiş gibi konuşuyor ki,bu da tamamen abesle iştigal bi durum..Hamit oyundan çıkarken 2-3 saniye ıslıklandı diye tüm taraftarları yerin dibine sokmaya da hakkı yok,benim rahatsız olduğum yer bu...Burada basbaya şov yapmaya ve takipçi kazanmaya çalışmış, olay bu yani..

Yanlış anlamışsın bence. Ve olaya şuanda kesinlikle objektif bakamıyorsun. Mustafa Sarp, Barış Özbek gibi oyunculara maç oynanırken küfür edilsin onlar hak ediyor demiyor ki zaten. Hamit'i de eleştirmeyelim demiyor ama maç esnasında oyuncuyu kazanmaya bakalım, onun moralini bozmaya değil yükseltmeye çalışalım diyor. anlatmak istenilen bu. Ayrıca inan öyle 3-5 kişi falan değil bunu yapanlar. Benim maçı izlediğim yerde bile Hamit top kaybetmeyi bırak ekrana geldiğinde bile küfür eden ana avrat sövenler vardı. Olay sadece Hamit değil, her top kaybı yaptığımızda taraftardan homurtular geldi, desteği kestiler vs. Bir de malum nişantaşından gelen taraftarla kasımpaşa'dan gelen taraftar bir olmuyor. Bilet fiyatları bu kadar yüksek olunca bizim kasımpaşalı alamıyor, sadece oraya eğlenmeye gelen burjuva nişantaşılı geliyor, olay bu yani..

Tamam dediklerine katılıyorum ama hataları da görmezden gelmemek lazım, Hamit'ten verim alamıyorsan oynatma, senin hedefin Avrupa'daki ilk 10 takımdan biri olmaksa buna uygun şeyler yapman gerek. Tamam bu adımlar güzel atıldı o dönemle kıyaslanamaz bile ama sen verim vermeyen hiçbir oyuncuyu oynatmayacaksın, mecbur da değilsin olmaz tutmaz maya normal şeyler bunlar. Tüm etkili olduğun ataklarda olan adamı oyundan çıkarmayacaksın ya da, çok pozisyon veriyorsun da bunun çözümü de Sneijder'i çıkartmak değil. Çünkü bu adamlar 90 dakika yatarlar , 90 da bi hareketle işi bitirirler. Yani başka çözümler hep vardır. Neyse bu maç öyle böyle bitti önemli olan ders çıkarmak hatalardan. Herkes doğru eleştri yaparsa , yapıcı olursa sıkıntı olmaz.

Maalesef aramızda hala skora bağlı takım destekleyen taraftarlar var.Biz büyük bir camiayız ve dünya da marka değeri yüksek bir takımız.Ancak iki sene önce ki pozisyonumuzu kimse unutmasın.İmparator taşın altına elini soktu.Çıtayı yükselte yükselte gidecek.

kim ne derse desin süper yazı

kufur etme konusundaki serzenisi dogru ama genele bakarsak taraftar da robot degil ;

biletler pahali bir kere Avrupa'ya gore , adam trafik cilesiydi carti curtu bir suru para ,zaman ve emek dokuyor ve karsiliginda bir seyler gormek istiyor

kim ne derse desin gunumuz futbolu eski arabesk taraftarlik modelini terketti bircok ulkede , Mehmet Demirkol'un dedigi gibi kulaga hos gelmeyebilir ama taraftarin musteri gibi hesap sorma hakki vardir

he dogrusu mac sirasinda desteklersin , ama her seye eyvallah demek degildir taraftarlik (bence )

Cevap: '' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray ''

Ya Osman aga iyi tamam da taraftar 6 aydır sabrediyor bu Hamit'e..Yani 1 değil 2 değil, her maç böyle bu adam..Arada 2-3 maç kıpırdadı onla kendimizi avuttuk..E bu insanlarda robot değil yani haliyle onların da beklentileri var, artık birşeyler görmek istiyorlar Hamit'ten..Adam sene de TL bazında 6,500,000 kazanıyor hemde kemiksiz..Vergisi,şartı şurtu da yok...Ve takıma verdiği şey koca bir hiç! Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok, Allah daha çok versin ama birazda yaptığın işin hakkını ver be kardeşim..

Tamam taraftar moral versin, alkışlasın iyi hoşta, hiç mi protesto etmesin, hiç mi serzenişte bulunma hakkı olmasın? Sen Riera'ya "Ah be oğlum niye düşürmedin?" dedim diyorsun..Kusura bakma orada o adamı indirmemek skandaldır..Sen bu kadar masraf yapacaksın,çaba sarfedeceksin, sonra sahada ki bi tane adam, aman sarı kart görmeyim, diğer maçta cezalı olurum diye adamı indirmeyip gole sebebiyet verecek öyle mi?

Eyvallah, o çekirdek çitleyen tiyatro seyircilerinden bende hazzetmiyorum ama şu taraftar Hamit'e ne söylese azdır bu da bir gerçek...

Ve son olarak; 14 sene şampiyon olamadığımız zaman ki taraftardan bahsetmişsin ya hani...Bir kere herşeyi kendi zamanında değerlendirmek lazım..Bi düşün bakalım o dönemlerde futbol sektörü nerdeydi şimdi nerede? O zamanlar vatan millet Sakarya derdin, duygusallıklar ön plandaydı..Şimdi ise Euro neredeyse vatanım orası diyorsun..Artık futbol olmuş bacasız sanayi, en küçük başarısızlıkların bile hesabı sorulur..

Şenol Güneş'in de dediği gibi: "Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi..Şimdi ise zenginler oynuyor,fakirler izliyor"

Ne demek istediğim anlaşıldı heralde...Fakire 14 sene şampiyon olamasa da sabredersin, ama zengin adam sahaya çıktığında hakkını vermezse yer azarı taraftardan..

tamamen imzamı atarım. aynı fikirdeyim. altunterim sadece seyircinin bu maçta itici güç olamaması konusunda haklı. Ki onun da bence bir sebebi var. sen en pis zamanda ilk yarının uzatmalarında saçma sapan bir şekilde en pis golü yiyorsun. ben bile maçı izlediğim pub da yarım saat kendime gelemedim. son 20 dakika anca kendime geldim. mevzu gol yemesi değil en pis zamanda yemesi. 40. dakikada o golü yese takım taraftar o kadar çökmezdi. kimse beklemiyordu çünkü.

Bence Sneijder kötü değildi. Karşı taraf iyi kapattı WS yi.

Geri
Üst Alt