Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul'a gidip ilk kez arena da mac seyrettim.Bağırmak çağırmak için gittik amcaoğluyla;bayağı da hevesliydik ama hayal kırıklığına uğradık.
Maraton da hiç iş yok.
Mustafa Sarp Barış Galatasaray gibi bi takımın kulüp binasının önünden bile geçmemeli. Yanlış mı bu sizce de? Ayhan'ın da pek tabi son dönemleri malum. Anlatmak istediği çok farklı. Ayrıca oyuncuya sallamak eleştirmek diye bakmamak lazım olaya. Galatasaray'da ki her oyuncuyu eleştirebilir her oyuncuya sallayabilirsinizde. Mesela Sabri'ye Burak'a vs sallayanlar yok mu bu forumda? Ama sorun maç oynanırken oyunculara destek olmak. Yoksa oyuncu her topu ayağına aldığında küfretmek, homurdanmak değil.
Stattan çıkarken de şunu ekliyorum, "Keşke bu takım Adnan Polat'ın son senesinde küme düşseydi.. Keşke bu müşteri grubu hala Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Pino, Servet, Stancu, Culio'yu seyretseydi.. Keşke kenarda Fatih Terim değil de 3. sınıf bir hoca olsaydı.. Keşke Şampiyonlar Ligi son 16'sında Schalke ile değil de Tavşanlı Belediye ile oynasaydı Galatasaray bu akşam"
İşte o zaman o tiyatro seyircisi gider, 14 sene bekleyenler gelirdi..
klavye başında şöyle yapılmalıydı böyle desteklenmeliydi demek çok kolaymış lan.dur biraz da ben yapim...
o ses telleri par-ça-la-na-cak! schalkeli biri topa dokunduğunda öyle bir uğultu öyle bir ıslık olacak ki adam pişman olacak korkacak adım atmaya! 90 dk takımı motive edeceksin aga! yoksa ne işin var orda!
kusura bakmayın da bi gidin çay demleyin... o 14 sene bekleyen jenerasyon o cehennemi yaratan jenerasyon şu gün olsa onu yapamazdı.bu olay gs tribünlerinin suçuymuş gibi lanse edilmesine çok kızıyorum.20-30 sene önce int mi vardı forumlarda mı insanlar futbol üzerine konuşuyodu sanıyosunuz? int ten 2 dk da bilet alıp maça yarım saat önce gidip direk içeri mi girebiliyodu sanıyosunuz?amcam tribün insanıydı.anlattıklarının onda biri doğruysa o çekilen çilelerin yarısını en umursamaz adama çektir o statta yerinde oturmaz oturamaz! tv lerden internetten hatta cep telefonlarından maçları takip eden bir nesil gidip o statta o tempoyla o futbol açlığıyla destek veremez....belki tribünlerimizden memnun olmayabiliriz ama acımasızlığa da gerek yok.dünyanın her yerinde artık futbol seyir zevkine döndü tutku gideli çok oldu...
küfür olayına gelirsek onu yaptırmayacaksın ama yılda 3 tane araba fiyatına top oynayan canıyla kanıyla savaşan o yılların futbolcularına olan saygıyla şimdi yılda 120 araba alan sahada gezinen ruhsuzlara olan tepkiyi de bir tutamazsın.küfür yanlış ama herkes aldığının hakkını verecek...bu fatih terim için de geçerli hamit için de drogba için de...iş yerinde beni çok severler ama işi aksatırsam kimse gözümün yaşına bakmaz...hayat bu
Hamit sezon sonu kendiliginden gitmek ister bence..
E tamam Barış ve Mustafa Sarp bu takımın elbette ki oyuncuları değil, buna zaten kimse itiraz edemez..Ama adamın biri çıkıpta; eğer futbolcu kötü oynasa da sahip çıkmalıyız, küfür etmemeliyiz, GS forması giyen her sporcuyu desteklemeliyiz diyorsa; o zaman kabiliyetsiz futbolculara da sallama hakkı yok..Bu adam sırf arkasında ki 2-3 kişi küfür etti diye sanki tüm stad maç boyunca Hamit'e küfretmiş gibi konuşuyor ki,bu da tamamen abesle iştigal bi durum..Hamit oyundan çıkarken 2-3 saniye ıslıklandı diye tüm taraftarları yerin dibine sokmaya da hakkı yok,benim rahatsız olduğum yer bu...Burada basbaya şov yapmaya ve takipçi kazanmaya çalışmış, olay bu yani..
He sen maraton de sonra hayal kırıklığı falan de
Ya Osman aga iyi tamam da taraftar 6 aydır sabrediyor bu Hamit'e..Yani 1 değil 2 değil, her maç böyle bu adam..Arada 2-3 maç kıpırdadı onla kendimizi avuttuk..E bu insanlarda robot değil yani haliyle onların da beklentileri var, artık birşeyler görmek istiyorlar Hamit'ten..Adam sene de TL bazında 6,500,000 kazanıyor hemde kemiksiz..Vergisi,şartı şurtu da yok...Ve takıma verdiği şey koca bir hiç! Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok, Allah daha çok versin ama birazda yaptığın işin hakkını ver be kardeşim..
Tamam taraftar moral versin, alkışlasın iyi hoşta, hiç mi protesto etmesin, hiç mi serzenişte bulunma hakkı olmasın? Sen Riera'ya "Ah be oğlum niye düşürmedin?" dedim diyorsun..Kusura bakma orada o adamı indirmemek skandaldır..Sen bu kadar masraf yapacaksın,çaba sarfedeceksin, sonra sahada ki bi tane adam, aman sarı kart görmeyim, diğer maçta cezalı olurum diye adamı indirmeyip gole sebebiyet verecek öyle mi?
Eyvallah, o çekirdek çitleyen tiyatro seyircilerinden bende hazzetmiyorum ama şu taraftar Hamit'e ne söylese azdır bu da bir gerçek...
Ve son olarak; 14 sene şampiyon olamadığımız zaman ki taraftardan bahsetmişsin ya hani...Bir kere herşeyi kendi zamanında değerlendirmek lazım..Bi düşün bakalım o dönemlerde futbol sektörü nerdeydi şimdi nerede? O zamanlar vatan millet Sakarya derdin, duygusallıklar ön plandaydı..Şimdi ise Euro neredeyse vatanım orası diyorsun..Artık futbol olmuş bacasız sanayi, en küçük başarısızlıkların bile hesabı sorulur..
Şenol Güneş'in de dediği gibi: "Eskiden futbolu fakirler oynar zenginler izlerdi..Şimdi ise zenginler oynuyor,fakirler izliyor"
Ne demek istediğim anlaşıldı heralde...Fakire 14 sene şampiyon olamasa da sabredersin, ama zengin adam sahaya çıktığında hakkını vermezse yer azarı taraftardan..