sebastian perezden sonra gözümüz sag bek gördü

aslanım benim

eboueye de haksızlık etmeyelim,o da efsane maclar oynadı

Bence an itibariyle GG'den iyi değil ama yakın zamanda geçme olasılığı çok yüksek

23 yasında,GG'nin Fener'e geldigi yasta.Cok benzetiyorum oyun stillerini.Numarayı bile aynı secmis.:)Zaten onu örnek aldıgını söylüyor röportajlarında.Aslanım benim.Sampiyonlukta büyük pay sahibi olacak.Sağda devam etmeli.Sola da bir şekilde Telles'i monte etmeliyiz.Köreltmeyelim onu da oturtarak.

Dün Cicinho 'yu izledikten sonra bek oyuncusunun ne demek olduğunu anladım , tartışmasız Avrupa 'nın bütün takımlarında oynar Cicinho şu haliyle bile.

Masallah nazar degmesin canavar gibi oynuyor. Forvetlerimiz duzgun olsa 3 asisti vardi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cok guzel ve rahat calim atabiliyor. Ortalarida gelistirirse iyi olur.

~tap

çok beğendim sonunda rakip eksiltebilen bir bek gördük

enerji gayet iyi git-gel yapmada sorun yok ama ortaları çok kötü henüz büyük takım oyuncusu olduğunu ispatlayamadı 1-2 aya daha iyi olacaktır

Ooo bindirme yapan bek alırım bi dal.Şaka bi tarafa ''Hakan Balta ile bindirmesiz maç ve geri pas programı'' sona ermek üzere.

Dün kanatta tek kaldı ama buna rağmen iyiydi. 4-2-3-1'de cok is yapar. Yani önünde muhakkak bir kanat oyuncusu olmalı.

Mesela Olcan düzenli kanat oynasa ve gerisinde Tarık olsa. İkisi rakip sol kanatı felc eder diyebiliriz.

İkinci yarıda daha efektif oldu. Topsuz alanda sürekli boş alan arıyor, kendini gösteriyor. Çıplak gözle izlerken daha net görünüyor ben çok şaşırdım mesela dün, TV'de anlayamıyorsunuz.

Dün Cicinho 'yu izledikten sonra bek oyuncusunun ne demek olduğunu anladım , tartışmasız Avrupa 'nın bütün takımlarında oynar Cicinho şu haliyle bile.
Lahm Marcelo Coentrao yu hiç mi izlemedin de bek oyuncusunun ne demek olduğunu anladın.Cicinho Avrupa da Real Madrid Roma gibi takımlarda oynadı bitik futbolcu olmasa bırakırlar mı?Şu haliyle Avrupanın üst düzey hiç bir liginde oynayamaz.

Son düzenleme:
Böyle bir oyuncu çıkacağını tahmin etmemiştim.
Bir çoğumuzu yanılttı.
Ortalarını da geliştirirse baya iyi bir yerli bek kazanmış olacağız :)

Bize öyle geliyor. Türk futbolu Almanya 3.lig seviyesinde de ondan. Bi yerde oynayacagi yok Cicinho´nun.

Daha akıllı oynamalı.

Fizik olarak çok yetersiz ama Avrupa'da mundar ederler.

Geri
Üst Alt