Iyi bir oyuncu surekli oynarsa ligin en iyi sol beki olur.

★★★》☆

Veysel falan okadar kötü ki az biraz öne dogru hamle yapinca müthis oyuncu gibi geliyor kendisi bana. Savunma yönü sifir olmasina ragmen tek basina oynuyor.

Yine de iyi mücadele ediyor, bir aksilik olmazsa her macta oynar bu kadroda.

İyi gibi görünse de sonuca etki edemiyor kolay kolay ama beklemek lazım.

adamın yeri solbek değil neyin eleştirisi bu

geldiği günden beri elinden gelenin en iyisini yapıyor

asıl laf veysele olmalı

Tamam da arkadaslar bir bekin ilk görevi defans. Ve bunu yapamiyor bu eleman. Ayni Telles gibi defansin "d"- sini bilmiyor.

Öne cikinca benim de hosuma gidiyor, tabi daha iyi olur ama bu defans sorununu cözmek lazim bir türlü.

2 adama kart yedirdi yanilmiyorsam.Sagda oynarsa daha etkili olacak

Baya iyi oynadı.

Adamın kanadına diagonal pas yağdırdılar 1-2 kere kaçırdı Gökhan'ı sadece

sağ bekte çok daha ıyı performans gösterıyor.veysel hucumda zaten etkısız bırde tarıgı sol bek oynatınca 2 bekımız hucumda sıfır katkı verıyor.nasıl olur teknık adamın ışı ama tellesten performans alıp takıma monte etmelı.saga da tarıgı cekmelı.cemaılı ve selçuk yerıne emre çolak ve hamıt veya furkan monte edılmelı.

Defans yapamıyor diyenler neyin kafasını yaşıyor.Adam solda tek basınaydı gökhan ve kuyta karsı.Ona ragmen çok büyük hatası yoktu.Hucümdada en etkili oyuncumuzdu kanatlarda.Sadece ortalarını biraz geliştirmesı lazım bir kac yıl içinde ligin en iyi beki olacaktır.Hem solda hemde sağda farketmez.

7.7/10 biraz kademe ogrendigi halda cok ii tobcu derim

Savunması vasat ona bende katılıyorum ama takıma kattığı dinamizm müthiş. Ki sol bekte kesinlikle oynamaması gerektiğini düşündüğüm halde o bölgede de iyi işler çıkarıyor.

ula takımın sistemi bozuk.defans arkasına atılan her top tehlike.tek başına ne yapsın bu çocuk...

iyide ama ilk yari gökan gönüle cok bos alan birakti , kademe almayi ögrendikten sonra kesin ligin en iyi beklerinden biri olur

bu gözler tellesi de izledi... :) o yüzden tarığa kızmak saçmalık.

Sağda oynatalım.Solda Balta oynasın,Telles oynasın ama Tarık sağda oynasın Veysel'i de kovalım gitsin.

Veysele göre değerlendirilirse çok üst düzey denebilir.Hızlı-tempolu-teknik ve pas oyununa uyum sağlayabiliyor takımdaki en iyi bek olduğunu düşünüyorum.

İlk yarı korkak ikinci yarı gayet iyi oynadı.

Gereksiz yere açtığı ortaları da bırakmış bu maçta.

Pozisyon almada ise maalesef Avrupa için çok yetersiz.

Bence iyiydi ilk derbi maçı olduğunu düsünursek bir de dikkati mi ćekti tam Terim topcusu

Geri
Üst Alt