3 sağ bek için 8 milyon € verdik.. Sabri ile Eboue A2'den gelseler bu 3'üyle top diye oynarlar kimse kusura bakmasın.. Veysel çok iyimiş gibi bu adamı solda kullanıyoruz.. Tarık aralarında belki tek iyi olabilecek isim onuda solda çürütüyoruz.. Yabancı sınırıysa madem sol da Hakan oynasın mesela Veysel'in sağ kanat performansından kötü olamaz bari Tarık sağ kanatta daha iyi oynar..

3 sağ bek için 8 milyon € verdik.. Sabri ile Eboue A2'den gelseler bu 3'üyle top diye oynarlar kimse kusura bakmasın.. Veysel çok iyimiş gibi bu adamı solda kullanıyoruz.. Tarık aralarında belki tek iyi olabilecek isim onuda solda çürütüyoruz.. Yabancı sınırıysa madem sol da Hakan oynasın mesela Veysel'in sağ kanat performansından kötü olamaz bari Tarık sağ kanatta daha iyi oynar..

Prandelli'ye anadili olan İtalyanca anlatsan da tersini yapacaktır maalesef...

Beyler Bir sey soyleyeyim size Bu Tarik Dortmund macinda yedek olur.Veysel sağda oynar solda da Telles oynar.Prandelli Hoca bunu oynatmayacak diye his kaldi icime :D

Dortmund maçında mutlaka oynamalı. Bu adamın hırsı yeter. Önünde gerçek bir kanat oyuncusu olsa verimi daha da artar. Derbide bir ara fenerli futbolcuları sersem etti. :)

Teknigi cok iyi sayilir, gun gectikce daha da iyi olacaktir, bu cocuk kalici.. Ama benim dusuncem sagbekte daha iyi oynayacagini, solbekte kontenjan dan dolayi oynuyor, fena degil ama gonlumden gecen solbekte Telles, sagbekte Tarik, ama yabanci kurali iste..

Vasat gözüküyor ama bence kumaşı iyi. İyi bir terzinin elinde olsa Hakan Ünsal çıkabilir...mi ?

Teknigi cok iyi sayilir, gun gectikce daha da iyi olacaktir, bu cocuk kalici.. Ama benim dusuncem sagbekte daha iyi oynayacagini, solbekte kontenjan dan dolayi oynuyor, fena degil ama gonlumden gecen solbekte Telles, sagbekte Tarik, ama yabanci kurali iste..

Ligde Ched yerine H.Balta veya G.Zanla da oynayabiliriz.

Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Pandev/Brumayla da basarili olacagimizi düsünüyorum.

Ligde Ched yerine H.Balta veya G.Zanla da oynayabiliriz.

Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Pandev/Brumayla da basarili olacagimizi düsünüyorum.

Bu sezon (nazar degmesin) Chedjou cok formda, ligde onu kessek bile cok sIkIntI yasariz o yuzden Telles e uzuluyorum ama baska caresi yok bana kalirsa, Telles i sevsemde Chedjou kesilemez, hem formda hem cok iyi oyun kuruyor geriden. Zan ve Balta ayrica uzun suredir oynamiyor, nasil bir performans sergilerler muamma. Buyuk risk bana kalirsa..

İkinci golde topu Alper Potuk tan çok iyi kaptı hırsını kuvvetle harmanlarsa Avrupaya erken gider.

Takımımızın en yetenekli yerlisi..
Alınacağı zaman tarığa bu para çok vs. diyenler vadı sanırım..

bek degil sag acik mübarek
hamit olmasa kanadi iyice cökmüstü

Bek haric hersey oynar bu herif. Defans kocaman bir SIFIR. Kanatta oynasin daha az zarari dokunur. Hos ki kanatsiz oynuyoruz zaten.

Adamin suçu yok.
Pozisyonlari izleyin hep tek kaldi gerii oynamak zorunda kaliyor

kaldır dediler.
kaldırdım.

yav oynadığımız sistem poktan,beklere yardım eden yok.lütfen susun arkadaşlar.

Geri
Üst Alt