Yağlı kapıya kapağı atmış, hayatındaki en büyük voleyi vurmuş, yat babam yat... Florya'ya gel, sabah 1 saat, akşam 1 saat koş, antrenman yapıyormuş gibi yap ve biter bitmez sittirolup git... Nasıl olsa ekmek elden, su gölden...
Gelip antrenmanda 2 hareket yapsan yeter, o milyon avroyu alacaksın...
Anasını satayım ne güzel iş bu vatandaşların işi...
Hem bedava antrenman yap, sağlık hizmeti al, Avrupa'ya bedava gezi, 5 yıldızlı otel odası...
Bizim gibi mallar sayesinde bunun gibilerin işi KEBAP!!!

Yönetim bir sezonda 10 maç oynamayan oyuncunun sözleşmesini feshedebilmeli veya kalan yıllarını opsiyona çevirme hakkına sahip olmalıdır. Sözleşmelere bu madde konmalıdır.

KAZIK!!! Çok fena bir kazık!!!
Kaç milyon liralık kazık!!!
Öyle böyle değil, yağlı, ballı, okkalı bir KAZIK!!!
Adam hayatının imzasını attı ve yattı ve yatmaya da devam ediyor ve edecek gibi!!!
Yatmaya ve jimnastik, antrenman yaptığı, sağlık için spor yaptığı için milyonları götürmeye devam ediyor!!!
Ama ben sabah 7 de falan kalkıp işe gitmek ve 8-10 saat eşşek gibi çalışmak zorundayım!!!

Anasını satayım bunun gibi asalaklar şansı versin bana da, yağlı bir işe kapak atayım da hayatım kurtulsun...
Ay sonunu getirmek için götümü yırtmak zorunda kalmayayım, ekmek elden, su gölden gelsin...

Son düzenleme:
Bekte tek adam her topu Muslera'ya atan Sabri'dir şu anda. Benim gözümde bu fizikle alternatif bile değil.

sabriyi kesemiosan git zuccaciyeci islet camdallama efendi

Adam ekmek elden su gölden hiç bir işe yaramaz.Ama milyon euroları götürür.Yönetim önlem almak istiyorsa böyle yan gelip yatanlara almalı.

Gs gibi bir takim seni transfer etmis,milyonlar kazaniyorsun, bos topcu oldugunu da dusunuyorum ama gelistir biraz kendini hic mi zorunuza gitmiyor yahu oturdugunuz yerden para kazanmak!!

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eveeet beyler Maxi Pereira Sabriden iyi degil diyen o biyikli hiyarin baska bir skandal lafini da hatirlayalim.

"Sag beke ihtiyacimiz yok. Tarik da var, bu sene daha iyi olacagini VARSAYIYORUZ".

Bu kulüp varsayimlar ile yönetiliyor, olayin özeti bu iste.

Türkiye Kupası maçları başlasa da Lahmdal'ın şovunu izlesek.

Sabri'den kötü olmayı nasıl becerebiliyorsun birader?

Zor olmuyordur, çok istese de bir yol olacağı yok bundan...''Yiğit transferinden daha büyük enayilik olamaz'' demiştim zamanında, demez olaydım...Şimdi akıllandım, bir daha hiç kimse için öyle laflar etmem!:38573:...

Zor olmuyordur, çok istese de bir yol olacağı yok bundan...''Yiğit transferinden daha büyük enayilik olamaz'' demiştim zamanında, demez olaydım...Şimdi akıllandım, bir daha hiç kimse için öyle laflar etmem!:38573:...
Takimin her sene 'gelen gideni aratır' potansiyeli var. Gelecek sezon Tariktan beter futbolcu gelirse şaşirmam.

Adam mısın Tarik?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Topa ilk dokunduğunda ayakta durma özelliğinin olmadığını hatırlattı sağolsun uzun zaman olmuştu.

2.golde iyi çıkardı topu.Bugün fena değildi.Balta'nın sol bek olmasından iyidir.Sol bekte:

Carole>Olcan>Tarık>Balta

Geri
Üst Alt