sabri den iyi gene. bunu döve döve iyi kötü futbolcu yaparsın ama diğerinden hiç bişey olmaz. herşeyden önce o diğeri kötü niyetli. rakibe attırılan gollerde adam asist kralı ve bunu sahip olduğu beceriksizlik,gerizekalılık,salaklık yüzünden değil kötü niyeti sebebi ile yapıyor.
gerçi buda barınamaz artık şu gevşek muhabbetinden beridir hep ilk akla gelen oluyor.

Son düzenleme:
Bir seyler yapmaya calisiyor ama fizik gucu kuşum Aydın seviyesinde oldugundan faydali olamiyor.

Valla ben fizik olarak kendimi yeterli görmüyorum haftada 3 gün spora gidiyorum (15 gün ıcap nöbetim var) -5 derecede maça çağırıyorlar gidiyorum.
Herhalde sgq bek diye beni sürseler tarık tan kötü oynamam. O derece les bir adam.

Açıkçası hem taraftar hem de spor adamlarının şu genç Türk oyuncu romantizminden kurtulması lazım.
Bu adam piyasa yaparken burda eleştiren kişi sayısı 3 ü geçmezdi herkes alınsın diye bağırıyordu.

Demek ki bir oyuncunun potansiyelini tahmin etmek o kadar yuzeysel değilmiş. Yazık yahu herifin maliyeti 15 trilyon ama rahatlıkla halisahadan yerine oyuncu bulunur

t★p★t★p★

İlk yarı maçın en iyi adamıydı

İkinci yarı düştü. Oynamamaktan oldu

İlk yarı 3 kere falan topla buluştu heralde. Daha doğrusu buluşamadı da ismi geçti top ona doğru atıldı yani.

Ayağına top değince dengesi bozulan topçu ilk kez gördüm.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Tarık o kadar kötü ki, yerine Semih'i kaydırdı hoca. Çaresizlik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

allah belasını versin seni bek yapanın,adam ileri yerine geri dribling yapıyo ypk böyle bişey.

kusum-aydin039a-ne-olmus-boyle-9433-1g.jpg

Düşün Sabri'den daha kötü bir beksin ki kahvedeki adamlara Sabri'yi al hoca diye bağırtırıyorsun

niye cikti ? gayet iyidi bugün anlamadim vallahi ? defansif anlamda hic proble cekmediki.. Bence sacma sapan oyundan alindi Tarik

Geri
Üst Alt