ayakta duramıyor. bu kadar zayıf bir atletik yapıya sahip oldugu icin utanmalı.

belki yetenekleri bizim seviyemizde olmaz ama iki yıldır bu takımda, insan calısır cabalar fizik olarak üst seviyeye gelir be..

Semih'ten daha dirençli en azından ki buda bir gelişmedir.

Takasta falan hemen gönderilmeli. Tamamen bağlar kopmuş, adam geri dönmüyor/koşmuyor. Poldi bir defasında geri gelip defans yaptı, ben utandım. Bu şans bir daha kaç defa gelir ki bir adamın ayağına.

sabriden shu acidan iyi: en azindan sadece gorunce dellenmioruz

evet yillarca yabanci siniri yüzünden böyle yerliler kral oldu, ben bu takimdan sorunlu olsam yeminle bir tane yerli futbolcu oynatmazdim ilk 11 de hepsi lesh oglu lesh

Bundan hâlâ medet umanlar varsa futbolu falan bıraksınlar.

Acı ama gerçek Sabri den bile kötü bu hırbo. Sırf bu nedenden bile linç edilmeli, bir "futbolcu" Sabri den kötüyse o adam dövülmeyi hak ediyordur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kuşum Aydın'dan Fatih Ürek'e doğru 1 evrilme görüyorum.Ufak da olsa gelişme var.

buna verdiğimiz parayı sivrisinekleri sevenler derneğine bağışlasaydık daha hayırlı bir iş yapmış olurduk.Sivrisinek bile bu dünya için gerekli ama tarık peçete üzerinde kendi imkanları ile doğmuş.

futbol seyirciliği kariyerimde gördüğüm en büyük bulmaca..

bu adamın hangi yollardan geçerek ve nasıl topçu olduğunu çözdüğüm gün nobel alacağım..

Geri
Üst Alt