SIE%20LOGO-compressed.jpg

Bu Osman daha sağlam oynar bunun yerine.

577057_405582952797490_205749702780817_1249635_1143395179_n.jpg

Ya futbolcuların iki ismini kullanmayın, Osman Tarık Çamdal ne ya değiştirin konu başlığını. Wesley'e Wesley Benjamin Sneijder mi diyonuz ?

Yasin'e katılıyorum.Osman Çamdal yapalım bence de.

Daha Sabri'yi kesemeyen bu vitaminsiz için ödenen bonservis ücreti 14 milyon Türk Lirası. Bizde gidip GSStore'dan alışveriş yapıyoruz.

Ya futbolcuların iki ismini kullanmayın, Osman Tarık Çamdal ne ya değiştirin konu başlığını. Wesley'e Wesley Benjamin Sneijder mi diyonuz ?

Besiktas'in Sosa'ya verdigi parayi alan bir hirt bunu hakediyor.

Ayrica su sevimli reize hakaret etmeyelim BENJAMIN SNEIJDER de yazmasini biliriz:cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:
latest

Sabri Erciyes Dagi'na ortaliyordu.Bu herif Agri Dagi'na ortaliyor.Nereden buluyoruz boyle herifleri yaw?

Yatakta da sahadaki gibi yumuşak ise evliliği fazla uzun sürmez.

çok bindirme yapıyor sürekli oyunun içinde
ama insan her gün antramandan sonra 2 saat çalışır orta yapmayı öğrenir
rıza çalımbay buna en güzel örnektir kendisinin dediğin göre fazla yetenekli değilmiş o da her gün 3-4 saat orta çalışıp takıma bu şekilde girmiş

Hiç bir şekilde şansı yok.
Bu forma altında bu kadar konusunu izlemedim. Sanki halısaha maçında biri ilkokula giden oğlunu getirmiş de oynatıyor gibi.

Hani bu adamı almamız lazımdı mutlaka?

Izlemeden etmeden sırf bize karşı veya Fenere/Beşiktaşa karşı oynadığı maçları izleyerek oyuncu beğeniliyor bu ülkede.

Herkes istatistik ve skor endeksli ya, hani o beğenilmeyen Sabri (ben beğenmiyor değil tamamen nefret ediyorum bundan) bile kaç tane asist yapıyor sezon boyunca.

Skora katkı konusuna niye girdim? Çünkü bu hırbo defansın "d" sini bile yapamıyor, hani biraz ofansif yönü iyi olsa ama o bile berbat. Bize gelmeden önce Eskişehir de 0gol/0asist ile bitirdi sezonu.

Nereden baksan hiç bir işe yaramayan; ayakta durmasını beceremeyen çöp oğlu çöp bir "amatör ligi" futbolcusuna 4,75 Milyon € bayıldık. Allah'tan milletin çok istediği Erkan Zengin + Tarık paketini yapmadık. Gerçekten Allah korudu.

Kazık daha büyük bir kazık olurdu. Bu Tarık tarihimizin en büyük kazıklarından biri. 4,75 belki bir Amrabat parası değil ama en azından Amrabat'ın katkısı oldu kaç tane maçta. Bu Tarıkı kimse almaz da bizden, artık seneye falan takas da kullanırız bu yeteneksizi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

3. Ligden iyi bir futbolcu ile takas edelim bunu daha kötü olamaz en azından.

Linnes'i 2 milyona alırken bu adamı 4.75 milyon euroya aldık emin değilim ama üstüne Eskişehir'den alacaklı olduğumuz bir miktar paradan da vazgeçmiştik sanırım. Adalet mi şimdi bu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt