- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Lütfen, adamın üstüne gitme.
Germe beni Mustafa
Alnitak Alnilam Mintaka
Sakin ol dendiğinde geriliyorsan sıkıntı büyük üstadım. Gevşe.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen, adamın üstüne gitme.
Germe beni Mustafa
Alnitak Alnilam Mintaka
Senin yılda 1.400.000 euro kazandığın dünyanın ekvatordan şişkin kutuplardan basık geoit şeklini s...yim.
Alnitak Alnilam Mintaka
tarık'ın eşi kondom kullansa da bari başka tarıklar ortaya çıkmasa .
not : cümlede hata yok aynen anladığınız gibi.
Gevşe mi, tövbe tövbe.Sakin ol dendiğinde geriliyorsan sıkıntı büyük üstadım. Gevşe.
Haksızsam, deyin ki sen haksızsın Gürkan Bey Hazretleri.
Alnitak Alnilam Mintaka
Dünya için düz diyorlarHaklısın da kusursuz bir yapısı olan dünya bu berbat düzenin bedelini ödememeli. Sen Tarık’ın kramponuna hallen; boşver dünyayı rahat bırak.
Senin yılda 1.400.000 euro kazandığın dünyanın ekvatordan şişkin kutuplardan basık geoit şeklini s...yim.
Alnitak Alnilam Mintaka
Neey?? Atın, toprak atın üstüme.Bu sene 1.700.000 Euro alıyor. Her sene 100.000 Euro arttı geldiğinden beri.
seninle o sözleşmeyi imzalayan ben...
Devre arası 1 milyondu almadı Aysal efendi.Bu adam net çapsız taraftar kazığı!!! Net! Af buyrun ama bu adam transfer olmadan önce gelmesi için kendisini paralayanlar vardı. 2 maçını bile izlemeyn adamlar yok şöyle yok böyle diye ahkam kesiyordu. Transfer edildikten sonra yardımcı hocası Ümit Karan Galatasaray ayarında oyuncu değildi diye yorum yapmıştı... Okkalı kazık yedik bari bırak ilk 11'i yedekte bile tutmayın da taraftarın duygularıyla oynamayın.