Haksızsam, deyin ki sen haksızsın Gürkan Bey Hazretleri.

Alnitak Alnilam Mintaka

Şu lavugun Galatasaray da oynuyor olmasını şahsıma yapılmış bi hakaret olarak algılıyorum.

Sen girmedıgın eve rakı gırer bırlıkte gırsenız ah ne guzel bu gece

botokscu-teyze_428183.jpg

Ara dönemde kendi minvalindeki zurnacılarla beraber dehlenmesi lüzumidir

Yeni bir başlangıç yapmak için saçını da kestirmiş. Bakın ben o 4 milyon euro verdiğiniz, uzun saçlı bek değilim demek istiyor ama yok arkadaş olmuyor.

Bu adam net çapsız taraftar kazığı!!! Net! Af buyrun ama bu adam transfer olmadan önce gelmesi için kendisini paralayanlar vardı. 2 maçını bile izlemeyn adamlar yok şöyle yok böyle diye ahkam kesiyordu. Transfer edildikten sonra yardımcı hocası Ümit Karan Galatasaray ayarında oyuncu değildi diye yorum yapmıştı... Okkalı kazık yedik bari bırak ilk 11'i yedekte bile tutmayın da taraftarın duygularıyla oynamayın.

Bu adam net çapsız taraftar kazığı!!! Net! Af buyrun ama bu adam transfer olmadan önce gelmesi için kendisini paralayanlar vardı. 2 maçını bile izlemeyn adamlar yok şöyle yok böyle diye ahkam kesiyordu. Transfer edildikten sonra yardımcı hocası Ümit Karan Galatasaray ayarında oyuncu değildi diye yorum yapmıştı... Okkalı kazık yedik bari bırak ilk 11'i yedekte bile tutmayın da taraftarın duygularıyla oynamayın.
Devre arası 1 milyondu almadı Aysal efendi.
Sezon sonu 4.750 bayıldı.
Bunun oynadığı topu ben tek ayağımla oynarım.
FT hocam barındırmaz bunu.
Bunun menejeri ve Eskişehire madalya takmak lazım.
Vücut yok hız yok orta yok kademe yok asist yok gol yok.
Hiç birşey yok.

Gscimbom Mobile

1 milyona sözleşme fesih maddesi varken almayıp 6 ay sonra bu herife 5 milyon Euro vermek, asrın kazığı olmakla beraber aynı zamanda bir komisyon transferidir. Aysal Bey'in rezilliklerinden biri.

hala bu zat hakkında yorumlar yapılıyor. 4 senedir bu takımda olması bile utanç vesikası.

Geri
Üst Alt