Bu vasifsiz 2019 yazi geldiginde bizden 7.5 milyon euro yani 40 milyon TL para kazanmis olacak. Bonservisi ile biz bu cibiliyetsize 65 milyon TL odemis olucaz 2019 haziran itibari ile!!!

Bu futbol tarihinin en buyuk kaziklarindan birini kulubumuzle anilmasini saglayan bu skandalda emegi gecen herkesin Allah bin belasini versin !

1858f9d79dbef292ab970abba0f45e49.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:asd:

yönetici olsam bu adamı alarak bize yağsız budaklı kazığı sokan menajeri (ya da her kimse artık) derhal transferden sorumlu adam yapar aylık kazancının iki katı maaşla işe başlatırdım . yabancı sınırı şu bu demeyin bu vitaminsiz tosbağaya ptt liginden bile ciddi alıcı çıkmıyor . o nasıl bir fırıldaklıktır tebrik ediyorum . bize 2019 sonuna dek kaktırdılar :)

yönetici olsam bu adamı alarak bize yağsız budaklı kazığı sokan menajeri (ya da her kimse artık) derhal transferden sorumlu adam yapar aylık kazancının iki katı maaşla işe başlatırdım . yabancı sınırı şu bu demeyin bu vitaminsiz tosbağaya ptt liginden bile ciddi alıcı çıkmıyor . o nasıl bir fırıldaklıktır tebrik ediyorum . bize 2019 sonuna dek kaktırdılar :)

1 2 tane olsa neyse tüm yerli transferlerinde üç kağıt dönüyor , satarken bile para ödüyoruz bknz burak çin

1 2 tane olsa neyse tüm yerli transferlerinde üç kağıt dönüyor , satarken bile para ödüyoruz bknz burak çin
anadolu topçusu büyük takımda oynamak ister de kulüp iş yapan adamını elbette sana yağlı fiyattan satmak ister. yoksa neden versin ? menajer kazanmasa neden uğraşsın ? kısmen hak veriyorum . yalnız benim anlamadığım nokta şu : ligimizde fizik ön planda bu adam nasıl iş yapacak demedi mi biri ? ben şu halimle ciddi şekilde fizik kondüsyon idman koşu vs yapsam 1 yıl sonunda bayağı bir yol kat ederim. bu herifin ise işi profesyonel futbolcu. içinde büyümüş hala da idmana koşuya vs çıkıyor. ama önüne gelen basıyor şamarı resmen kız gibi hoplatıyorlar sahada. inanılır gibi değil.

Madem öyle perde arkasına gelin size bunun menajeri kim? kime nasıl çakma planları yaptılar anlatayım...

anadolu topçusu büyük takımda oynamak ister de kulüp iş yapan adamını elbette sana yağlı fiyattan satmak ister. yoksa neden versin ? menajer kazanmasa neden uğraşsın ? kısmen hak veriyorum . yalnız benim anlamadığım nokta şu : ligimizde fizik ön planda bu adam nasıl iş yapacak demedi mi biri ? ben şu halimle ciddi şekilde fizik kondüsyon idman koşu vs yapsam 1 yıl sonunda bayağı bir yol kat ederim. bu herifin ise işi profesyonel futbolcu. içinde büyümüş hala da idmana koşuya vs çıkıyor. ama önüne gelen basıyor şamarı resmen kız gibi hoplatıyorlar sahada. inanılır gibi değil.

anadolu takımı satmak ister ama işler şöyle dönüyor ;

3 m mesela oyuncu değeri 6 bonservis veriyorsun 4 karşı takıma gidiyor 2 komisyon menajerle birlikte hiç ediyorsun o parayı

maaş 500 k mı , 2 m oluyor 500 oyuncuya , 500 karşı takıma 1 de sana arada işte menajer payıda var inanıyorum bunun gibi dönüyor işler , başka imkanı yok bu yerli kazmalara dünya para verilmesi.

özellikle dursun ve nazifoğlu dönemi didik didik edilse neler çıkar neler ama üstü kapatıldı gitti.

Bu adama Florya'da yemek bile verilmemesi lazım. Güvenlik görevlisinden Fatih terime kadar kimse selam verip muhattap olmamalı. Kariyerini düşünen adam takım bulup ayrılır ama bu kan emici yattığı yerden para kazanma peşinde o yüzden bu adamı floryada kim görüyorsa bulunduğu ortamdan uzaklaşsın.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar yabanci kurali
Yerli almak zorunda olundugundan kimse isme tepki gosteremiyordu
Yoneticilerin de isine geliyordu

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt