Suat Kutlutürkan
Sarı Üye
- 24 Ekim 2017
- 285
- 76
- 178
şerefsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi tuttu birakmiyor bir turlu.Bu çocuk tutacak negatif enerji vermeyin! Tutacak bu çocuk artık!!!!
Bence biz tuttuk...iyi tuttu birakmiyor bir turlu.
yönetici olsam bu adamı alarak bize yağsız budaklı kazığı sokan menajeri (ya da her kimse artık) derhal transferden sorumlu adam yapar aylık kazancının iki katı maaşla işe başlatırdım . yabancı sınırı şu bu demeyin bu vitaminsiz tosbağaya ptt liginden bile ciddi alıcı çıkmıyor . o nasıl bir fırıldaklıktır tebrik ediyorum . bize 2019 sonuna dek kaktırdılar![]()
anadolu topçusu büyük takımda oynamak ister de kulüp iş yapan adamını elbette sana yağlı fiyattan satmak ister. yoksa neden versin ? menajer kazanmasa neden uğraşsın ? kısmen hak veriyorum . yalnız benim anlamadığım nokta şu : ligimizde fizik ön planda bu adam nasıl iş yapacak demedi mi biri ? ben şu halimle ciddi şekilde fizik kondüsyon idman koşu vs yapsam 1 yıl sonunda bayağı bir yol kat ederim. bu herifin ise işi profesyonel futbolcu. içinde büyümüş hala da idmana koşuya vs çıkıyor. ama önüne gelen basıyor şamarı resmen kız gibi hoplatıyorlar sahada. inanılır gibi değil.1 2 tane olsa neyse tüm yerli transferlerinde üç kağıt dönüyor , satarken bile para ödüyoruz bknz burak çin
Madem öyle perde arkasına gelin size bunun menajeri kim? kime nasıl çakma planları yaptılar anlatayım...yönetici olsam bu adamı alarak bize yağsız budaklı kazığı sokan menajeri (ya da her kimse artık) derhal transferden sorumlu adam yapar aylık kazancının iki katı maaşla işe başlatırdım . yabancı sınırı şu bu demeyin bu vitaminsiz tosbağaya ptt liginden bile ciddi alıcı çıkmıyor . o nasıl bir fırıldaklıktır tebrik ediyorum . bize 2019 sonuna dek kaktırdılar![]()
anadolu topçusu büyük takımda oynamak ister de kulüp iş yapan adamını elbette sana yağlı fiyattan satmak ister. yoksa neden versin ? menajer kazanmasa neden uğraşsın ? kısmen hak veriyorum . yalnız benim anlamadığım nokta şu : ligimizde fizik ön planda bu adam nasıl iş yapacak demedi mi biri ? ben şu halimle ciddi şekilde fizik kondüsyon idman koşu vs yapsam 1 yıl sonunda bayağı bir yol kat ederim. bu herifin ise işi profesyonel futbolcu. içinde büyümüş hala da idmana koşuya vs çıkıyor. ama önüne gelen basıyor şamarı resmen kız gibi hoplatıyorlar sahada. inanılır gibi değil.
hele anlat da o sanatçıyı bir tanıyalım .Madem öyle perde arkasına gelin size bunun menajeri kim? kime nasıl çakma planları yaptılar anlatayım...
Madem öyle perde arkasına gelin size bunun menajeri kim? kime nasıl çakma planları yaptılar anlatayım...