he biz de ocaktan beri niasse gelsin 1. santraforumuz olsun diyorduk zaten

kimseyi almayacaklar umut buraka kalacaz diye 12314314 kere yazdı niasse gelsin diyenler

tabi niasse umutu kesemez diyen futbol geniusları da vardı o ayrı
Niasse gelse de burak oynayackti zaten.
Tarnsferin son gunu alsalardi kimse bisey demezdi bu adama.Ama ilk gunden niasse dersen kusura bakma da kimse istemez.

cingıl bels

Bu taraftara Dursun ve Hamza valla çok ya. Adamlar Niasse alınmadı diye zırlıyor. Galatasaray taraftarı mı Akhisar taraftarı mı belli değil. Kimse alınmıyorsa çöp alınsın diye bir mantık yok. Ya adam gibi kadro kurarsın ya defolur gidersin, Niasse'mış, Bilal'miş, bilmem neymiş bunların Galatasaray'da işi yok. Hamza ve Dursun gibi çapsızlar bile tırsıp, yok artık deyip almadı bu üç kuruşluk çöpü, siz hala keşke alsaydık diyorsunuz.

Forumda gerçekten tuhaf arkadaşlar var.Aşırı derecede takıntılılar da var.Gomis kim bitmiş ölmüş posası çıkmış diyenler vardı zamanında buralarda.Keşke o konuyu birisi hortlatsa da şu arkadaşlar deşifre olsa azcık.Kardeşim ben adamın adına bakmam.O zaman alt liglerde oynayan adamlar hiç uğraşmasın transfer olalım daha iyi takıma diye sizdeki bu kafayla.Aynısı şimdi niasse ile ilgili yapılıyor.Açık alan adamı diyen arkadaşlara şu yukarıdaki golle çok güzel kapak takmış :D helal olsun adama demek ki üstüne bişeyler koymaya çalışıyo adam.Buyrun o zaman forvet önerin bize ama 20-30 milyonluk adam olmasın bi zahmet.Van persie gibi emekliliği gelmiş adam da olmasın.Ben önereyim mesela bilbao'dan aduriz,dortmund'dan aubemeyang,santostan gabigol.Tabi bu adamları alınca avrupaya gidemeyeceğimizi de bilmek lazım.Yoksa demeyle olmuyo

Al bak ben dün bir oyuncu önerdim ingiltere championshipten.Böyle adamları izlemeden çöptür bu yaaa ne işi var bu çöpün bizde diyerek hiç bir halt olmaz bizden.Aldığımız jose den çok daha iyi bir oyuncu

Forumda gerçekten tuhaf arkadaşlar var.Aşırı derecede takıntılılar da var.Gomis kim bitmiş ölmüş posası çıkmış diyenler vardı zamanında buralarda.Keşke o konuyu birisi hortlatsa da şu arkadaşlar deşifre olsa azcık.Kardeşim ben adamın adına bakmam.O zaman alt liglerde oynayan adamlar hiç uğraşmasın transfer olalım daha iyi takıma diye sizdeki bu kafayla.Aynısı şimdi niasse ile ilgili yapılıyor.Açık alan adamı diyen arkadaşlara şu yukarıdaki golle çok güzel kapak takmış :D helal olsun adama demek ki üstüne bişeyler koymaya çalışıyo adam.Buyrun o zaman forvet önerin bize ama 20-30 milyonluk adam olmasın bi zahmet.Van persie gibi emekliliği gelmiş adam da olmasın.Ben önereyim mesela bilbao'dan aduriz,dortmund'dan aubemeyang,santostan gabigol.Tabi bu adamları alınca avrupaya gidemeyeceğimizi de bilmek lazım.Yoksa demeyle olmuyo

Aduriz kaç yaşında bir fikrin var mı?

Aduriz kaç yaşında bir fikrin var mı?

Bilmiyorum senin firkin varsa söyle buyur.Gabigol 19 yaşında onu biliyorum.34 yaşındaymış.Tamam onu çık ordan.Sorun değil yaşı.Bne performansına bakarak konuşuyorum.Tek başına barcanın elinden süper kupa almış bir adam.Yine alamazsın onu 10 dan aşağıya

Son düzenleme:
Valla ben savunmaya evertonun kaptanını da istiyorum ona bakarsan :D bu iş yapabilirlik işi.Sen 10 seneni kurtarmak istiyosan git gabigolü al tabi yerse

Niasse koçum bi daha böyle yardıra yardıra gol atma olur mu :D bazılarının psikolojisini bozmuşsun ayıp sana yakışmıyo.Yine açık alan topçusu ol.Al topu kontrada yakala at golünü.Ne gerek var böyle gollere :asd22::asd22:

belki bende dahil olmak üzerre, ibra ruyasına kapılınca, niasse yi çok fazla küçümsemişiz. umut bulutu gördükçe niasse messiymiş bizim için.

Daha once de dedim su kadroya forvet alinsaydi eger niasseyi yine alinmasini isterdim kesinlikle tarafar baskisindan dolayi alinmadi

istenmeyen niasse bile artik gözümüzde iyi forvet kesildi gerci burak+umutu ikiye katlar ama ilk günlerde gignac ibra gibi isimler ortaya atilinca dogal olarak kimse begenmedi adami , cok iyi bir oyuncumu kendisi? bence degil ama bizim forvetlerden cok daha iyidi

Forvet dediğin mümkünse atlet olacak yoksa golcü olacak o da yoksa top tutan olacak o da yoksa burak yılmaz olacak :D

Transfer döneminde Niasse'ı epey küçümsemişiz. Şimdi düşünüyorumda takımda olsa katkı sağlarmış...

Geri
Üst Alt