Penaltidan gol atmis.

her maç gol atıyor ne iş

Sana kötü futbolcu diyenler utansın biz iş yapar dediğimizde Niasse kim diyorlardı çapsızlar

Adam Avrupa lig farketmiyor paqtır patır atıyor.

UEFA kupası 2.maç 2.gol gene boş geçmedi...

Biz hala umutla oynayalım...

Bu adamı beğenmiyorlardı birde delirecem.

Şu an bir çok sorunumuzu çözmüşdü belkide...

Hamza hocanın forvet almaması bugun bütün bu sonuçların büyük bir neticesi bence

Burak yılmaz'la yarınlara 2015-16, 2016-17, 2017-18, 2018-19 :D ne niassesi kardeş :D

Tweetcilerden açıklama bekliyoruz !

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak West Hama tekmüklenseydi 5 M € bedelle Gignaca 2 M € İmza Parası verilirdi ve Burağın yıllığı ona aktarılırdı,sonra Bullet takasla falan tekmüklenseydi bir yere 1 M € kiralama bedeliyle Umutun yıllığından az bir paraya Niasse alınırdı Gignac-Niasse gibi birbirlerinden farklı tipteki forvetler olan ve Burak-Umut hıyarlarından 9999999999999999999999999999999999999 kat etkili bir forvet hattı olurdu.

Kulübümüze katkı saglarmiydi sence bu Karaoğlan?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lig'te fazlasiyla. Ben karsiydim ama. Biz lig icin transfer degil, Avrupa icin kalite adamlar almaliydik. Bu yüzden de Poldi'ye de karsi cikmistim. Ama bu capsizlar durumu öyle bir noktaya getirdi ki, 'Ne Avrupa'si lan, otur oturdugun yerde' diyecek hale geldik, yani bu tip lig transferlerini kabullenmek zorunda kaliyoruz ve kalacagiz degisim olmadigi sürece.

Allah belamizi vermis.

Galatasaray yönetimi, Lokomotiv Moskova forması giyen Senegalli golcü Niasse için yeniden düğmeye bastı. (********************* Spor)

Burak'ı 10'a okutsak, 2.5'u trabzon'a 7.5 bize. hepisini niasse'ye bastırır hamza.

Adamlar 1.forvetini bize niye versin?

1m euroya beğenip 5m euro satın alma opsiyonu ile alınmayan adamı adamlar sene sonunda 15-20m euroya satarsa hiç şaşırmam.

Bu çocuk daha çok ses getirecek.

hele bir ingiltereye gitsin.

Akhisar'da oynadığı için istenmeyen adam. Lokomotiv'e kendi ülkesinden 5M'ye gelse kimse ses etmezdi. Taş gibi adamı kaçırdık.

twitterci andavallar kina yaksin

ulan twitçiler yargılanacaksınız iki cihanda peşinizdeyim

Geri
Üst Alt