Oyun Konsolu mu Toplama Kasa mı Almalı?

Reisler konsol falan almayib sakin su aralar

Ps4.5 yani ps4 neo cikiyor

Cok daha guclu olacakmis ps4'ten.

Ben sahsen toplama kasadan yanayim. Daha pahali ama omru cok daha uzun. Ayrica keyboard+mouse ile fps battlefield oynamak cok cok daha kolay ve zevkli

ps4 falan fifa icin gayet iyi secenek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen oyle bahsettigim nokta bu.

Sunu soyleyeyim pc her bakimdan avantajlidir. Bak eskiden ps3 alip keyfine bakardin senelerce degisterme geregi duymadi millet. Simdi ps4 cikali bikac sene oldu haberleri takip ediyorsan vr icin filan daha guclu donanimli olan ust modeli cikacagini acikladi sony. Xbox ayni durumda. Konsol devri kapaniyor. Amacini asti cunku.
Simdi konsol alicaksin bikac sene sonra donanimi artik yetmeyecek. Oyunlar hayvan gibi donanim istiyor artik. Ps4 ac unity de filan arastir millet 20 fps de oynadi. Guncellemelrle zor adam ettiler. Bikac sene aonra konsolun komple cope cikabilir. Pc de ise psu yu saglam tuttuktan sonra birkac sene sonra ekran kartini yukseltip senelerce gene kafan rahat eder. Asla pc cope cikmaz.

Konsol da full hd de 30 fps ile oynayacaksin. Pc de ise ucu bucagi yok. Sinir cebinin kalinligi kadar. 4k ya kadar yolu var. Orta seviye bi kartla full hd ultra da 60 fps alacaksin. Grafik ve akicilik olarak devasa fark var. Fps oyunlarinda bunu daha iyi anlarsin.

Kisaca toplayacagin pc daha uzun omurlu ve daha iyi deneyimli olacak.

Bu arada pc alip tv ye baglamayi dusunuyorsan yapma bence. Cunku tv lerin tepkime sureleri cok yuksektir monitorlere gore. Sikinti yasayabilirsin akicilik o!arak.

Benim onerim webdenal a bak. Adamlar hem cok ucuz hem de kaliteli.

Yardimci olabilirim sistem konusunda istersen teknoloji konusunda bilgiliyimdir kendimi ovmek gibi olmasin.

Imzami atarim. Ayrica toplama kasaya sadece oyun makinesi olarak bakilmamali. Istersen internette film izle , odev yap , siparis yap yani her acidan ustun.

Hele simdi artik xbox'taki tum oyunlar artik pc'de de olacak. Ps'de sadece Uncharted gibi oyunlar sadece pc'de olmayacak

Son 2-3 senedir fifa harici oyun oynamadim pek ama bf1 gelde beni oyna diyor

Osmanli askeri okup kirbaci vuracaksin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Valla sırf oyunlara 200 lira vermekten bıktığım için konsolu sattım aga ps4 vardı gittim kasa aldım ilk işim direk beleş gta 5'i oynamak vardı oh be dedim sonunda ücretsiz oyun oynamak gibisi yok :D
Ayrıca mause ile oyun oynamayı çok özlemişim..

Ps4 zengin çocuk oyuncağı abi bize yetmez ev geçindiriyoruz anasını satıyım hem oyunları el yakıyor..

Ps4 zengin çocuk oyuncağı abi bize yetmez ev geçindiriyoruz anasını satıyım hem oyunları el yakıyor..
Valla ben donanimhaber sayesinde uncharted serisi ve last of us belese oynadim kardeslik sayesinde alip satarak fifayida yine ayni sekilde 60 tl ye almistim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konsollar artık baydı.Belki 15 senedir konsol kullanmıyorum fakat ps 2 den sonra konsolların üretimi de hızlanmaya başladı.4 çıktı fazla geçmeden 4.5 çıkacak arkasına 5 gelir.

Kardeşlik mardeşlik anlamam eğer çevrende ps4ü olan arkadaşın yoksa hiç bulaşmıcan aga hem yalnızsın oyunlarda online bile olsa hem çok pahalı..
Ayda 20 tl sırf online oynayabilmek için plus üyeliği açman lazım havaya atıyorsun ayda 20 lirayı.

Geri
Üst Alt