Oyun, Ofis, Çalışma Odanızı Puanlayalım

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Benim 5m2 oyun odaklı mağaram
Ne zamandır bir ultimate desk tasarımı üzerinde çalışıyordum.
Gala ürünü pek kullanmadım hiç ama burda görünmüyor sandalyede forma ve atkım var
Genelde zaten sarı kırmızı tonlarda kullanıyorum odayı denebilir 😅

1778618102511.webp

Ben bayıldım 10/10 :love: ama etrafta nasıl bir kağıt havlu olmaz aklım almıyor. en azından bir rulo tuvalet kağıdı zor anlarda iş görür.

ben sağlam gaming oyuncusu olduğum için oyun esnasında aşırı terlerim.

böyle mi renkdas

giphy.gif

Alt değiştirme ve bebek bakım ürünleri standı oldu. Oda da bebeğin eşyalarıyla dolu :asd: yazıcı ve diğer PC ürünleri kolilendi, oyun bilgisayarını zigon sehpaya koyup arada dizi izliyorum gece 🤗

mon

mona lisa legoyu çok beğendim , aklımdaydı ama görünce çok hoşuma gitti şimdi siparişini veriyorum internetten :D
Yapması da çok keyifli. Özellikle çerçeve kısmı görseldekinden daha da güzel. Avengers kulesinden, uçaklara kadar neredeyse en üst segment setlerin hepsi bende vardı. İflas edip kirada oturduğum evi boşaltmak zorunda kalınca, tüm legoları bir arkadaşımın kullanmadığı balkonuna koydum. İnanılmaz bir keyifti.

Yapması da çok keyifli. Özellikle çerçeve kısmı görseldekinden daha da güzel. Avengers kulesinden, uçaklara kadar neredeyse en üst segment setlerin hepsi bende vardı. İflas edip kirada oturduğum evi boşaltmak zorunda kalınca, tüm legoları bir arkadaşımın kullanmadığı balkonuna koydum. İnanılmaz bir keyifti.
verdim siparişini yarın elimde :D ben de çok seviyorum, eşime özel günlerde çiçek legolarından falan alıyorum o da çok seviyor . koleksiyon aşamasında değil benimkiler ama beğendiğimde alıyorum arada sırada. yarın yapmaya başlarım. fotoğrafında görünce düşünmeden aldım :D

Geri
Üst Alt