- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.376
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muratın odayı görünce Melih
Muratın odayı görünce Melih
Odam yok reis. bekarken kalan laptop ile mutfakta takılıyorum.Senin oda ne durumda kanka. Fazla dağıtma, yenge kızmasın.

Islak mendil?Ben bayıldım 10/10ama etrafta nasıl bir kağıt havlu olmaz aklım almıyor. en azından bir rulo tuvalet kağıdı zor anlarda iş görür.
ben sağlam gaming oyuncusu olduğum için oyun esnasında aşırı terlerim.
Kesi legosu çok iyi 8/10Çalışma masamız yok fakirlik Ekli dosyayı görüntüle 322668Ekli dosyayı görüntüle 322670
Ben bayıldım 10/10ama etrafta nasıl bir kağıt havlu olmaz aklım almıyor. en azından bir rulo tuvalet kağıdı zor anlarda iş görür.
ben sağlam gaming oyuncusu olduğum için oyun esnasında aşırı terlerim.
Seni moderasyona alalım olaylara hızlı müdahale edersin
yazıcı ve diğer PC ürünleri kolilendi, oyun bilgisayarını zigon sehpaya koyup arada dizi izliyorum gece mona lisa legoyu çok beğendim , aklımdaydı ama görünce çok hoşuma gitti şimdi siparişini veriyorum internettenÇalışma masamız yok fakirlik Ekli dosyayı görüntüle 322668Ekli dosyayı görüntüle 322670
Yapması da çok keyifli. Özellikle çerçeve kısmı görseldekinden daha da güzel. Avengers kulesinden, uçaklara kadar neredeyse en üst segment setlerin hepsi bende vardı. İflas edip kirada oturduğum evi boşaltmak zorunda kalınca, tüm legoları bir arkadaşımın kullanmadığı balkonuna koydum. İnanılmaz bir keyifti.mon
mona lisa legoyu çok beğendim , aklımdaydı ama görünce çok hoşuma gitti şimdi siparişini veriyorum internetten![]()
Zeytinliden önce gol yazamam ama yine deSeni moderasyona alalım olaylara hızlı müdahale edersin
verdim siparişini yarın elimdeYapması da çok keyifli. Özellikle çerçeve kısmı görseldekinden daha da güzel. Avengers kulesinden, uçaklara kadar neredeyse en üst segment setlerin hepsi bende vardı. İflas edip kirada oturduğum evi boşaltmak zorunda kalınca, tüm legoları bir arkadaşımın kullanmadığı balkonuna koydum. İnanılmaz bir keyifti.