Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 463
adam kac tane örnek vermiş pilates tayfası emre ç takmışne olursa olsun büyük başkan ays
Murat Oktay abisinin yanindan bildirdi
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam kac tane örnek vermiş pilates tayfası emre ç takmışne olursa olsun büyük başkan ays
Nereye yazacağımı bilemedim ! Bizim sistem 4-4-2 olmalı
--------------------Muslera-----------------------
Eboue----------Semih-------Gökhan---------hakan
bruma-----------Melo-------Selçuk---------sneijder
---------------Umut------Burak-----------------
Yedekler;
Eray, drogba, aydın, hakan, emre, ceyhun, engin
Gördüğünüz gibi 5 yabancı ve yedekte drogba var çünkü dünkü maçta görüldüğü gibi artık böyle olacak ! Ne yapıp edip bu sistemde devam etmeliyiz
Emrah utancından yazdıklarının bile arkasında durmamış.
Aydın sol açıktı, orada Arda olduğu için sağa geçti sonradan da mevzu o değil. Mevzu bunlar olur normal yani. Yabancı sınırı ve tuhaf kadro planlamamız varken bunları denemeyeceğiz de eksik mi çıkacağız?
Allah Allah utanılacak bir şey mi varmış yazdıklarımda. Bir tespit yapmışım. 9 maç oynamış bir takımda 9 futbolcu normal oynadıkları yerde değil de ya hiç oynamadıkları ya da çok az oynadıkları mevkilerde oynamış. Ayrıca ağır bir dille de eleştirmemişim. Sadece var olan bir durumu ortaya koyup konu açmışım.
- Aydın Yılmaz, 8 senelik Galatasaray kariyerinde sol açıkta oynamış mıdır. Ben hatırlamıyorum şahsen varsa da 1-2 tanedir.
- Riera hayatında sağ kanatta oynamış mıdır. Oynamamıştır.
- Dany hiç sol bek oynamamıştır. Ama oynadığı maçlarda iyidi. Değişik bir tercihti ve tuttu ama devşirme sol bek olduğu gerçeğini değiştirmez bu durum.
- Eboue sağ açık oynamıştır kariyerinde ama yüz maçta 3-4 adet falandır.
- Burak Yılmaz Beşiktaş ve Fenerbahçe'de kanat oynamıştır ama o takımlardaki düşük performansı da ortadadır.
- Umut Bulut sağ kanatta oynamıştır ama bunun sayısı da azdır. Umut'u sağ kanat oynatmak da verim açısından sıkıntılıdır.
- Bruma, sol açıkta daha iyi performanslar göstermesine rağmen ısrarla sağda oynatılmaktadır.
- Sabri, bence futbola atılmış bir kazıktır. Değil sol bek, Florya'nın 2 km yakınlarındaki halı sahalarda bile oynatılmamalıdır.
Şimdi bu durum tespitlerinin neresinde yanlış var. 100 maçta 2-3 kere oynadıkları mevkilerde oynatılan oyunculardan kurulu bir takım ne derece sağlıklı yol alabilir. Devşirme sözüne takılıp kalmış bir çok kişi. FM ya da PES gibi oyunlarda bile oyuncunun asıl mevkilerinde oynatılmadığında verimlerinin düşük olduğu bilinen bir gerçektir. Hadi diğer maçları es geçelim. Ama senin elindeki sağ bekin olan Eboue'nin sakat ya da cezalı olmadığı bir günde Dany'yi sağ bek oynatıp Aydın'ı sola çekip, gönderilmesi kesin olan Riera'yı oynatıp Bruma'yı tribüne, Drogba'yı kulübeye göndermenin bence açıklanabilir bir tarafı yok..
Aydın sol açıktı, orada Arda olduğu için sağa geçti sonradan da mevzu o değil. Mevzu bunlar olur normal yani. Yabancı sınırı ve tuhaf kadro planlamamız varken bunları denemeyeceğiz de eksik mi çıkacağız?
- Aydin Yılmaz Necati'nin olduğu dönemde (2 sezon önce) sol kanatta görev almıştı. Ondan önce de çok kez sol kanatta oynamışlığı var ama belki hatırlarsın diye bu örneği verdim.
- Riera Liverpool'da sağ açık oynamıştır.
- Dany sol bekte oynamıştır.
- Eboue Arsenal'de birçok kez sağ açık oynamıştır.
- Burak Yılmaz'ın sezonun ilk haftalarında forvetteki berbat performansı, Mancini'nin çift forvet oynamak istememesi Burak Yılmaz'ın sol kanatta şans bulması için yeterli sebep.
- Sıkıntılı olabilir ama kadromuzda Antonio Valencia yok.
- Bruma solda da sağda da hayvan gibi oynamıştır Sporting kariyerinde.
- Sol bekte ben mi oynasaydım?
FM, PES falan konuşacağına "gerçek" şeylerden bahsedebilirsin. Schweinsteiger, Bale, Ramos gibi.
Real maçının provası olacağını hiç düşünmedin mi? Bizim sağ kanadımızda karşılayacağımız adamın Ronaldo olacağını, ona karşı ekstra önlem almamız gerektiğini falan?.. Eboue-Dany sağ kanadının Ronaldo'ya karşı nasıl bi performans göstereceğini merak etmiş olamaz mı?
Aydın'ın sola çekilmesine takıyor olman hala çok komik. Aydın her iki kanatta da oynar.
Drogba kulübede değil de sahada olsaydı ve yorgun görünseydi "niye oynattı bu Mancini x( " denecekti. Kulübede de Drogba duracağı için Bruma'nın tribünde olması gayet doğal, çünkü yedek kulübesinden Drogba'nın girmesiyle 19 yaşındaki bir çocuğun girmesinin rakip üzerinde olan etkisi arasında 500 kat fark var.
Aydin Yilmaz - Performans bilgileri - transfermarkt.tr
Aydın'ın kariyerindeki oynadığı maçlar ve pozisyonları. Ben baktım bu yıla kadar sadece 2 kez solda görev yapmış. İlk başladığı yıl ortada daha sonra da sağ kanatta oynamış. Şimdi bu adama sol kanat oyuncusu demek bu zamana kadar onu sağ kanatta oynatan tüm antrenörlere yanlış yaptığını söylemek oluyor..
Aydin Yilmaz - Performans bilgileri - transfermarkt.tr
Afaki konuşmayalım belgeyle konuşalım. 2 kere sol açık oynamak bir çok kez anlamına gelmez herhalde.
Fatih Terim enkazını düzeltmek için birşeyler denemesi normal.
Tek eleştirdiğim konu Burak'ı ısrarla oynatmaya devam etmesi. O da büyük sorun zaten.