Ozan Kabak Avrupa'nın Gündeminde!

Real Madridi 3-2 yendiğimiz maçtada Mourinho Gökhan Zana hayran kalmıştı fiyat sormuştu. Hatta Sercan Yıldırım Bursadayken Manchestere gidiyordu. Medyamızın abartıda çığır açması bu. Ama Ozan yetenekli biri ve bencede iyi yerlere gelecek diye düşünüyorum. Ama ayakları yere sağlam basmalı ve dikkatli olmalı.

Cocugu rahat biraksinlar,basin erken basladi

Real Madridi 3-2 yendiğimiz maçtada Mourinho Gökhan Zana hayran kalmıştı fiyat sormuştu. Hatta Sercan Yıldırım Bursadayken Manchestere gidiyordu. Medyamızın abartıda çığır açması bu. Ama Ozan yetenekli biri ve bencede iyi yerlere gelecek diye düşünüyorum. Ama ayakları yere sağlam basmalı ve dikkatli olmalı.

G. Zan o maçta iyiydi gercekten

Yeni sözleşme yapılacakmış.

Yokluk 200.000 TL alıyor 1.000.000 TL verilecek deniyor.

Yapmayın etmeyin. Alt yapının olayı zaten bu. Daha olmamış çocuğa 18 yaşında Milyon vermek manyaklık.

En az 1 sene bu paraya oynamalı. Sonra sözleşme yaparsın kademeli 300.000 TL artar. 21 yaşına geldiğinde o parayı alır.

Gokhan zanın kariyer maçıydı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çocuğu bi salın laaa

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt