ozan tokgöz

Ozan ağabey dönse ve yine bir fenerbahçe maçı öncesi umutsuz genç kardeşlerimize inat “koyacağız, inleteceğiz” yazıp moral verse ve bu gerçekleşmeyecek olsa bile neden bizim onlardan çok büyük bir takım olduğumuzu, eziklerin bizi yenince neden bu kadar sevindiklerini paragraf pragraf anlatsa da okusak. :hat:

Dön be ağabey..

Harbiden cümlelerin efendisi olarak gördüğüm Ozan Tokgöz nerededir. Ne yapmak istemektedir. Niye gelmiyor.?

Hakkında yazılanları okudum. Erman Türker dışında hakkında olumsuz yazan tek kişi yok. Türkçesinin akıcılığından bahsedenler çok. Geri dönse ve biz yeni üyeler de okusak beyefendiyi.

Overrated bir üye, Türkçesinin iyi olması dışında bir esprisi yok. Erman Türker bana katılacaktır şüphesiz.

Ozan ağabey dönse ve yine bir fenerbahçe maçı öncesi umutsuz genç kardeşlerimize inat “koyacağız, inleteceğiz” yazıp moral verse ve bu gerçekleşmeyecek olsa bile neden bizim onlardan çok büyük bir takım olduğumuzu, eziklerin bizi yenince neden bu kadar sevindiklerini paragraf pragraf anlatsa da okusak. :hat:

Dön be ağabey..

Karşıyaka lobisi hea

Overrated bir üye, Türkçesinin iyi olması dışında bir esprisi yok. @Erman Türker bana katılacaktır şüphesiz.
Katılmıyorum. En azından neydi o Bal Porsukları mı neydi öyle bir Derneğin başkanı idi. Adamın sayesinde tonla şampiyonluk aldınız. Bence biraz daha vefalı olmak gerekir diye düşünüyorum.

Katılmıyorum. En azından neydi o Bal Porsukları mı neydi öyle bir Derneğin başkanı idi. Adamın sayesinde tonla şampiyonluk aldınız. Bence biraz daha vefalı olmak gerekir diye düşünüyorum.

Abi sende iyice yaşlandın yav, o olayın benimle alakası yok daha doğrusu ben karşı taraftaydım. :D

Düşmansın yani :D Ozan beyin muhakkak buna vereceği bir cevap olacaktır şüphesiz, vermesi gerekiyor. :D
Önce bir foruma dönsün de cevap vermese de olur. Yıllardır yok vicdansız.

Bu arada bal porsukları lobisine dahil olan bendim :D Ozan bey başkan, ben lobinin tetikçisi idim.

Önce bir foruma dönsün de cevap vermese de olur. Yıllardır yok vicdansız.

Bu arada bal porsukları lobisine dahil olan bendim :D Ozan bey başkan, ben lobinin tetikçisi idim.
Erman kusura bakma Mehmet'i bu organizasyona dahil zannediyordum. Baştan söylese idin onunla bir olup arada sana laf vurmazdım. Hiçte söylemiyor uyanık ama :D

Karşıyaka lobisi hea

Futbol takımı 3.lige doğru gidiyor, basket takımı benim bildiğim en dandik ve çalkantılı sezonunu yaşıyor.

Ozan ağabey muhtemelen günde 2 yüzlük deviriyordur.

Yarın Karşıyaka-Paok basket maçına gidip “Ozan abi neredesin?” pankartı mı açsam? Kesin gelir maça. :oley:

Dön be ağabey..

Tekrar etmekte fayda görüyorum.

Hakikaten nerede Neyzen Beyler?

———-
Golcao!!

Neredesin ey ümmet dostu? Gözümüz yollarda kalmaktan öteye geçti bu iş, artık bu hasrete bir son vermeli. Gerçekten geri gelse, şöyle girip yerden selamlasa forum içindekileri de mutlu olsak, sonra yine gidersin ağabey yahu bir ses et. Gir içeri.

Geri
Üst Alt