ozan tufan

isin ironik tarafi bu denyoyu tekrar futbola döndüren sergendi yanlis hatirlamiyorsam alanyada

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Attığı gol sonra Premier Lige 20 milyon euroya gidecek haberleri çıkmadı mı daha ?

gedson ve etebo şampiyonluğu hediye etti adam. taylan-kılınç-feg üçlüsünü düzenli oynatsaydı en az 5-6 puan daha cepteydi
Gedson ve eteboyu hocamız istememişti, yönetim aldı. Oynatilmalari icin de baskı yaptılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
o top bizim takımda bir oyuncunun ayağına gelseydi şut çekemeyeceğimiz için pasla girmeye çalışır, topu kaybeder 2'yi yerdik. iyi ya da kötü, yeterli ya da yetersiz bizim kadar 3. bölgede pas yapmaya çalışıp dönüşünde atak yiyen takım yoktur. ozan zaten oyuncu yeteneği için vuruyor da ilk yarıdaki galatasaray-fener maçında da valencia en azından atak sonlansın diye gördüğü yerden asılıyordu. hem oyuncuda, hem de teknik adam seviyesinde bu tarz işlere bizden çok kafa yordukları ortada.

Çok değişik bi adam.

Atarsa üst üste atıyo, kazmalaştığı dönem tam felaket.

Bizim Çocuklar diye bahsediyoruz bu çocuklar için şu takımlı bu takımlı diye bahsetmek olmaz tabii ki ama 2 maçtır çok iyi oynayan Okay gibi bu maç çok güven veren Kaan gibi futbolcuları Galatasaray forması altında izlemek isterim

Ne bileyim Taylan gibi Emre Kılınç gibi 2-3 oyuncumuz daha olsun Milli takım havuzumuzda olabiliyorsa Okay & Kaan günün birinde Hakan Çalhanoğlu gibi ne bileyim Muslera sonrasında İrfan Can Eğribat gibi belki Gökdeniz Bayraktar / Berat Özdemir gibi rehabilitasyon sürecinde olan bir Cengiz Ünder gibi belki Salih Uçan

Galatasaray'ın milli takım havuzunda çok daha fazla oyuncusunun olmasını isterim inşallah kanat oyuncusu eksikliğinde bir gün Kerem 'i de buralarda izleyebiliriz...

Ozan Tufan o golü attığı zaman sevinmedin mi reis ?

Bence önemli olan o Milli takım forması altında mücadele ediyorlar ortak amaç için

güzel goldü de sevinmedim tabiki eylül ayından beri her maç yaptığı itliklere küfür ettiğim adama birden bire bizim çocuk fln diyecek halim yok - şahsiyen -
çalhan burak ve doal olarak TAYLAN tmm da... geri kalan no thx (uğurcan da olabilir o da renktaş sinyali vermişti)

güzel goldü de sevinmedim tabiki eylül ayından beri her maç yaptığı itliklere küfür ettiğim adama birden bire bizim çocuk fln diyecek halim yok - şahsiyen -
çalhan burak ve doal olarak TAYLAN tmm da... geri kalan no thx (uğurcan da olabilir o da renktaş sinyali vermişti)
Ben artık Türkiye liglerinden bayağı koptum Galatasaray maçı haricinde açıp maç izlemiyorum Fenerbahçe forması altında ne yapıyor Beşiktaşlı oyuncu ne yapmış çok umrumda olmuyor

Mesela Sergen her pozisyonda itiraz ediyormuş millet çok sinir olmuş benim zerre umrumda değil lig iyice cığırından çıktığı için kim ne yaparsa yapsın artık boşverdim Türkiye ligini reis

Milli takım forması altında Merih veya Ozan Kabak Çağlar 'ın ne kadar başarılı olmasını istiyorsam Ozan Tufan veya Yusuf Yazıcı'nın da o kadar başarılı olmasını isterim gelecekse Rıdvan Yılmaz'ı ne bileyim Berat Özdemir'i Ali Akman'ı görmek isterim ben Milli takım formasını giydikleri zaman tarafsız bakıyorum olaya eskiden de böyleydi bugün de böyle

Ozan Tufan süper bayılıyorum onun oynadığı futbola demiyorum yanlış anlaşılmasın Milli formayı giydiği sürece tarafsız başarılı olmasını isterim hepsinin ne bileyim yazın Euro 2021'de veya Dünya Kupasında çok başarılı olsunlar Avrupa piyasasında yer tutsunlar artık

Geri
Üst Alt