Ender Nadil
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 676
- 529
- 243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygulanmayan kural ve cezalar GS li olanlara mahsus bir seyardaya ceza gelmişti ozana gelir mi?
gedson ve etebo şampiyonluğu hediye etti adam. taylan-kılınç-feg üçlüsünü düzenli oynatsaydı en az 5-6 puan daha cepteydi60m euroluk kız gedsondan 18 gomlek iyi topcu.
Gedson ve eteboyu hocamız istememişti, yönetim aldı. Oynatilmalari icin de baskı yaptılar.gedson ve etebo şampiyonluğu hediye etti adam. taylan-kılınç-feg üçlüsünü düzenli oynatsaydı en az 5-6 puan daha cepteydi
rui costaya şampiyonluk kurban etti resmen. bizim malımız bile olmayan 6 aylık kariyeri olan bi apaçiyi oynatacağım diyeGedson ve eteboyu hocamız istememişti, yönetim aldı. Oynatilmalari icin de baskı yaptılar.
Bizim Çocuklar diye bahsediyoruz bu çocuklar için şu takımlı bu takımlı diye bahsetmek olmaz tabii ki
Ozan Tufan o golü attığı zaman sevinmedin mi reis ?
Ozan Tufan o golü attığı zaman sevinmedin mi reis ?
Bence önemli olan o Milli takım forması altında mücadele ediyorlar ortak amaç için
Ben artık Türkiye liglerinden bayağı koptum Galatasaray maçı haricinde açıp maç izlemiyorum Fenerbahçe forması altında ne yapıyor Beşiktaşlı oyuncu ne yapmış çok umrumda olmuyorgüzel goldü de sevinmedim tabiki eylül ayından beri her maç yaptığı itliklere küfür ettiğim adama birden bire bizim çocuk fln diyecek halim yok - şahsiyen -
çalhan burak ve doal olarak TAYLAN tmm da... geri kalan no thx (uğurcan da olabilir o da renktaş sinyali vermişti)