Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa seviyesinde degil bence oynatmazlar orda bunuGecen de yazdim, akli varsa yurt disina gider takim ayirdetmeden. Türkiyede oynayabilecegi iki takim var zaten bence. Biri Besiktas (Senol Günes faktörü) digeri de simdiki oldugu takim Bursa.
Avrupa seviyesinde degil bence oynatmazlar orda bunu
Avrupa'ya gidebilecek kadar iyi kaç yerli var ki zaten ;
Onur Kıvrak , Semih Kaya , Caner Erkin , Ozan Tufan , Mehmet Ekici başka var mı ?
Belki birde eğer istikrarlı devam ederse Yasin Öztekin ; Sinan Gümüş'de eklenebilir ancak bir şeyler daha kanıtlaması ve forma giymesi gerek.
GUİZA REİS CADİZ İLE ANLASMIS
![]()
M.Ekici showmen, avrupa'da tutunamaz. Yasin Öztekin keza öyle.
Sinan Gümüs ise anadolu takımlarında dahi sırıtabilr, hani cok abartıyoruz gibime geliyor, belediye'ye falan kiralasak ve bu yılki performansını görsek ii olur, bizde su an icin ilk 11 oyuncusu olamaz, yedek olsada sonradan girip katkı sağlayamaz, ciddi anlamda gelismeli.
Avrupa'da oynayabilecek yerliler; Caner-Ozan-G.Töre-M.Topal-Semih'tir bence.
Ayaklari iyi basiyor yere yasina ragmen. Özguvenli oynuyor yasina ragmen. Bizim lig'de boylesini bulamassin kolay kolay. Kesinlikle avrupada oynucaktir bence.Valla ben o kadar maçını izledim öyle aman aman bir özelliğini göremedim ne var bu adamda bu kadar ?
Potansiyelli ama asla su anda 7 milyon euro'luk Topcu degil