ozan tufan

Gecen de yazdim, akli varsa yurt disina gider takim ayirdetmeden. Türkiyede oynayabilecegi iki takim var zaten bence. Biri Besiktas (Senol Günes faktörü) digeri de simdiki oldugu takim Bursa.

ben ozan'a razıyım, gelsin. hani gidip sacma sapan bir merkez daha alınacagına ozan gelsin.

94'lük sinan'dan hala daha patlama bekliyoruz, adam 95'lik ve milli takımın as topcusu, yasına göre üst düzey fiziği ve oyun görüsü var. merkezde sabit bir futbolcuda degil, cok yönlü bir topcu..

takasta futbolcu bol;

-yekta, tarık, furkan, jem, umut, olcan, dzemali, gündoğan

Avrupa'ya gidebilecek kadar iyi kaç yerli var ki zaten ;

Onur Kıvrak , Semih Kaya , Caner Erkin , Ozan Tufan , Mehmet Ekici başka var mı ?

Belki birde eğer istikrarlı devam ederse Yasin Öztekin ; Sinan Gümüş'de eklenebilir ancak bir şeyler daha kanıtlaması ve forma giymesi gerek.

Avrupa'ya gidebilecek kadar iyi kaç yerli var ki zaten ;

Onur Kıvrak , Semih Kaya , Caner Erkin , Ozan Tufan , Mehmet Ekici başka var mı ?

Belki birde eğer istikrarlı devam ederse Yasin Öztekin ; Sinan Gümüş'de eklenebilir ancak bir şeyler daha kanıtlaması ve forma giymesi gerek.

M.Ekici showmen, avrupa'da tutunamaz. Yasin Öztekin keza öyle.

Sinan Gümüs ise anadolu takımlarında dahi sırıtabilr, hani cok abartıyoruz gibime geliyor, belediye'ye falan kiralasak ve bu yılki performansını görsek ii olur, bizde su an icin ilk 11 oyuncusu olamaz, yedek olsada sonradan girip katkı sağlayamaz, ciddi anlamda gelismeli.

Avrupa'da oynayabilecek yerliler; Caner-Ozan-G.Töre-M.Topal-Semih'tir bence.

GUİZA REİS CADİZ İLE ANLASMIS
CLPOrmYWcAAiGPQ.jpg

Adam fenere giderek hayatini bitirdi simdi de emenike bitecek sirasiyla Van Persie :D

M.Ekici showmen, avrupa'da tutunamaz. Yasin Öztekin keza öyle.

Sinan Gümüs ise anadolu takımlarında dahi sırıtabilr, hani cok abartıyoruz gibime geliyor, belediye'ye falan kiralasak ve bu yılki performansını görsek ii olur, bizde su an icin ilk 11 oyuncusu olamaz, yedek olsada sonradan girip katkı sağlayamaz, ciddi anlamda gelismeli.

Avrupa'da oynayabilecek yerliler; Caner-Ozan-G.Töre-M.Topal-Semih'tir bence.

Fikrim sabit , Mehmet Topal Avrupa'da istisnai takımlar dışında oynayamaz , 4-3-3'ün orta üçlüsünde defans hattına en yakın oynayan isim olabilir.

Onun dışında sadece iki orta saha ile oynayan hiçbir Avrupa takımı , ofansif açıdan vasat olan Mehmet Topal'ı kadrosuna katmaz.

Tek yönlü bir isim Mehmet Topal , saydıklarımın üstüne ek olarak sadece bir Gökhan Töre ekliyorum , Enes ve Oğulcan Avrupa'ya gittiğine göre.

gelsin isterim yaşı genç sağ bek oynayabiliyor ben beğeniyorum kim ne derse desin...

Bence gayet iyi oyuncu ama kafası çok karışık.

Pek çok mevkide oynar, 20 yaşında olmasına rağmen fiziği iyi, Tekniği fena değil..

8-10M falan çok fazla ama 5M + Yekta + Sercan ile bu işi çözersek yılın transferi olur.

Valla ben o kadar maçını izledim öyle aman aman bir özelliğini göremedim ne var bu adamda bu kadar ?
Ayaklari iyi basiyor yere yasina ragmen. Özguvenli oynuyor yasina ragmen. Bizim lig'de boylesini bulamassin kolay kolay. Kesinlikle avrupada oynucaktir bence.
Milli takim de gelen jenerasyon cok can yakcak gibime geliyor.

Ozan Hakan enes unal

Yekta + Sercan + Sinan(K) + 2m € verilip alınmalı. 1995 ve üstü doğumlular 28 kişilik kadroyu doldurmuyor bu arada.

Bizim 94 ve üstü 32 oyuncumuz var:
Muslera
Eray
Alperen

Sabri
Tarık
Carole
Telles
Hakan
Chedjou
Semih
Koray

Bilal
Jem
Rodriguez
Dzemaili
Sinan
Yasin
Yekta
Olcan
Hamit
Sneijder
Emre
Melo
Selçuk
Furkan
Umut G

Podolski
Burak
Umut B
Sercan
Erdi
Ontivero

Furkan Özçal, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero ve Erdi Güncan gönderilebilirse 28'e düşeriz. Ancak yeni transferler için yer açmak gerekecek. Yani Yekta, Sercan'ı ve Sinan'ı verip Ozan'ı almak 3 kişilik yer açacaktır.

Topla çok hızlı başka da bir numarası yok.İyi ki almamışız.

azize yızdıvım sırf biz almayalım diye tonla para döktü ikinci Alper potuk kokusu alıyorum !!

Potansiyelli ama asla su anda 7 milyon euro'luk Topcu degil

haklisin,yabanci siniri kalkmis hangi yerli oyuncu bu parayi eder? isterse krali olsun tas catlasa 3 milyon verilirdi. 7 milyona avrupadan cok daha iyisini alirlardi, deli para harcadilar bu sezon, CL katilamadilar, sonra gaz olsun diye herkes tarafindan AL alabilecek bir takim olarak lanse edildi , ve simdi ilk macinda bir köy takimina 3 tane yedi

Fenerbahçe'ye gelerek kariyerini bitirdi o da.

Fenerbahçe ne zaman yıldız isim yaratmış.

Bir şey olması çok zor. Malesef yanlış zamanda top tepici olmuş. Kendisinin bir b.k olabilmesi için tıbbın çok daha ileride olup beyin nakilleri yapılabilmesi lazım.

Overated oyuncu kaç kere yazdık. Fiziği var diye abartilan oyuncu. Oyun görüşü ve pas tekniği sayif. Alper de kötü.

Geri
Üst Alt