Özbek, AA Spor Masası'nın Konuğu Oldu

Dursun Özbek: "Ergin Ataman'ı geçen sene göndersek 'Niye gönderdiniz' denebilirdi çünkü kontratı vardı. Ama şimdi kontrat zaten bitmiş. Kendi planlarımız var"

Yalnız Sneijder sorusunu soran da " bu stadda 55 bin kişi oluyor bunun 54 bini sneijder işini merak ediyor, hatta 40 bini takımda kalsın aman satılmasın" diyerek sordu, o bile baskıcı olarak sordu :) ama adam tabi yine saçma sapan bir cevap verdi

yav bi git işine dünyanın en boş konuşan adamı. bu boşa harcadığım zamanı tuvalette geçirseydim daha hayırlı bi iş yapmış olurdum

zamaninda manu baskani olsaydi ferguson efsanesi diye bir sey de olmazdi büyük ihtimal

Gerçi her gün söylüyorum ama bugün daha yüksek sesle söylüyorum;

Lanet olsun Dursun sana...

muslera da gelecek sene yolcu
ben onu cikardim bu aciklamasindan

Abi adamlar gitmek istiyorsa adamlar demek ki SEN BİTRİMİŞSİN GALATASARAY'I. KİMSE KALMAK İSTEMİYOR.

Dursun Özbek: Sinan Güler, kariyerine Euroleague'de devam etmek istedi. Kendi insiyatifidir, saygı duyduk. Rakibe gitmesini ona sormak lazım

Euroleague'a katılabilecek seviyede organizasyon kursan seni Eurocup'a gönderirler mi? Aptal sanıyor milleti.

Dursun Özbek: Kombinelerin yaklaşık %55'ini sattık. 25 bini geçti. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Rekor kırılan günler oluyor.

Tudor da çıkıp ben sneijderi isteyemiyorum diyemiyor koskoca Galatasaray takımının başkanı net bişey diyemiyor Dursun ve Tudor KORKAKSINIZ !!!

Sneijder'i yollamanın açıklaması bu kadar gereksiz bahaneler olmamalı. Çık adam gibi bu sene Sneijder'le devam etmeyecez de bitsin.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt