Özbek, AA Spor Masası'nın Konuğu Oldu

Seyretmiyorum artık gerek yok. Alacağımı aldım. Burada şunu da söyleyeyim. Bizim çapsız zaten işe yaramazın teki eyvallah da Sneijder de bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değil. Biraz takımı takip eden ne dediğimi anlamıştır. Herkes tepişiyor olan koca çınara oluyor. Bizim taraftar da ayrı bi hoş (başka tabir bulamadım). Sneijdersporlu ne demek yav. Herkes Galatasaray ın iyiliğini istiyor. Neyse uzatmadan yazayım: Bundan sonra inşallah Galatasarayımız için hayırlı olur.

Ancak renktaşlarımdan da bir ricam var. Yeni sezon öncesi bu Sneijder muhabbetinin uzaması takıma zarar verir. LÜTFEN yeni sezonda her şey ortaya çıkana dek bu konuyu kapatalım. Galatasaray düşmanlarına koz vererek takıma köstek olmayalım. ASLOLAN GALATASARAY dır.

Son düzenleme:
simdi-ben-buraya-neden-ciktim_1061961.jpg

ÖZET

Dursun Özbek: "İnsanlara sürekli aynı isimleri izletmek istemiyoruz."

Semih ve Selcuk'u da bir gonderin o vakit.

Son düzenleme:
Aman abi Arda uzak dursun bizden

basketbola gecti,kapatabiliriz.nöbeti açın.

ya sneijderi tudor istemiyor, gönderiyoruz dese bedavaya hatta üstüne para verip göndereceğimiz kesinleşir

belli ki hala bonservis geliri bekliyorlar

Dursun Ozbek: "Simdi................ Spor cok dinamik bir olay"

Dursun Özbek: "Ergin Ataman çok iyi bir Galatasaraylı. Bu tartışılmaz. Bu kulübe 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler verdi."

Açıkça Tudor istemiyorum demedi diyor. Muhabir sordu Tudor teknik planlarında Sneijder'e yer yok dedi mi diye o da hayır öyle birşey demedi dedi.

Hocam açıklamayı yeni enerjik koşan bir takım yaratmak istiyoruz şeklinde yaptı. Bu tekniksek bir yorum Dursun'un yapacağı bir yorum değil. Ayrıca durup dururken kampa neden gitti bu adam? Belliki Tudor'la Sneijder'i konuşmak için gitti. Benim burdan anladığım Sneijder'i Tudor istemiyor.

Geri
Üst Alt