Özbek ve Nazifoğlu Galatasaray Hainidir!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Öncelikle bu kadar sert bir başlıkla giriş yapmam beklenmiyor olabilirdi ama bunu şu an net olarak söyleyebiliyorum. Bunun altında yatan sebepleri de bu yazıda sizler ile paylaşmaya çalışacağım.

Dursun Özbek ile başlamak gerekirse başından sonuna kadar skandal kararlar ile dolu ve hem sportif hem de mali açıdan fiyasko bir sezon geçirmemizde başrolü oynamış biri olarak bugün takımın 3-4 hafta iyi gidişi ile kendine kredi kazandığını sanıyorsa yanılıyor. Zira Galatasaray taraftarı ne enayidir ne de değerlerini geçici başarılar uğruna satacak kadar da omurgasız.

Ancak yalan söylemeyi kendine düstur edinmiş olan bu zat geldiği ilk günden beri sportif ve idari onlarca yalan söylemiş, ve taraftarın zekası ile alay etmeye çalışmıştır. İbrahimovic'lerden, Messi'lere uzanan bir yalan skalasında hareket etmesine karşın kuruma saygıdan susan da yine taraftar olmuştur.

Futbolu hiç bir şekilde yönetemediği gibi mali tabloyu da düzeltemeyen sürekli zarar eden kurumu sportif olarak başarısızlığa iterek daha da fakirleştiren, bir yere tek bir çivi dahi çakamayan, kulübe Avrupa'dan men cezası aldıran süreci bilekliklerimiz ile savunduk pek kaale almadılar tarzı sulu ve bayat açıklamalar ile yöneten bir zat bugün 7 hafta da biraz saha içinde derli toplu gözüken bir sezona başlandı diye kendini bulunmaz hint kumaşı sanarak kulubün geleceği için doğru değerlendirilmesi elzem olan arsalar üzerinde kişisel menfaatlerini alet ederek karar verme cüretine nasıl erişebiliyor anlayamıyoruz?

FLORYA VE RİVA DA 1 KURUŞ PEŞKEŞ ÇEKEN HAİNDİR

Dursun Özbek'in Divan'da ve bugün yaptığı bütü konuşmaları takip etmiş biri olarak diyeceğim şudur ki devlet bizden bu arsaları (Riva için değeri neyse verip FLORYA İÇİN 3'te birine) peşkeş çekmemizi istiyor. Bunun karşılığında da KOZ OLARAK DA STADYUM VE YENİ YAPILACAK BASKET SAHASINI oynuyor. Üstü gayet açık biçimde eğer önümüzde ki süreçte sportif başarı ve tesisler için izin istiyorsanız seve seve o fiyatı kabul edeceksiniz diyor.

Birincisi bu yaklaşım oldukça yanlıştır. Hem uslüp hem de dayatma biçimi ile çağdışıdır. Ancak ülkenin her alanına sirayet eden zihniyetin devleti yöneten veya onlardan nemalanan çıkar gruplarına sirayet etmemesini beklemekte safça olurdu.

Yine de burada güçlü bir başkana yakışan sağlam bir duruş sergileyerek usturüpluca cevap vermek iken Dursun Özbek denen zat kendi içinde bulunduğu ve hatta bizzat yönettiği kurumun çıkarı yerine MAALESEF Kİ HER GALATASARAY BAŞKANI GİBİ KENDİ ÇIKARINI DÜŞÜNMEKTEDİR.

Alacağı bir fazla ihalenin, kazanacağı 1 fazla kuruşun hesabını yapan bu biatçı kitle bu camia da barındıkça kazanılan 1 şampiyonluk dahi bizleri mutlu etmeye yetmiyor, yetmeyecek.

NAZİFOĞLU NEDEN HAİNDİR VE HADSİZDİR?

Takım biraz toparlamışken prim yapma gayesinde gibi bulduğu kameraya konuşarak Ünal Aysal'ı hatırlatan kendi PR'ının peşinde olduğu belli olan bu kişi şu an taraftar tarafından da nasıl Aysal destekçi bulduysa o desteği görmektedir.

Hadsizdir çünkü bir yöneticiye çıkıp KONGRE FUTBOLCULARI VE ŞAMPİYONLUK MÜCADELEMİZİ ETKİLER DEMEK ONUN HARCI DEĞİLDİR?

Haindir çünkü Galatasaray markasının değerini sportif başarısını devlet ile olan bir anlaşmanın geleceğine endeksleyerek, şampiyon olacaksak o arsaları satarsak olacağız, aksi takdirde şampiyon olamayız diyerek yerle bir etmektedir.

Ne demek şampiyon olamayız? Devlet ile şampiyonluk için pazarlık mı yaptın da sen o zaman. Bu söylemden çıkan tam olarak budur ve bu lekeyi bu camiaya bulaştırmaya kimsenin gücü yetmez. Burası ne şikesini meşru göstermek için 40 takla atan Fenerbahçe, ne de şikeyi temizlesin diye kendini batıran başkanı TFF yolunda destekleyen romantik taraftarlara sahip Beşiktaş.

Bizim kurtuluş reçetemiz belli
Genel kurulu taraftara açmaktır
Galatasarayı bu faiz ve borç yüküne sokanlardan hesap sorulmalı mali denetim yabancı kuruluş tarafından denetlenmeli
Galatasaray formalarını trenyol gibi e ticaret sitelerine peşkeş çekilmesi daha iyi kullanılırsa çok para kazanabilir
Proje bazlı çalışan firmalarla anlaşıp (500bin ila 1 mil$ ) belirli bir fiyatta Galatasarayı nasıl düzlüğe çıkarırız nasıl borç yükünden kurtarılır bununla ilgili bir çalışma yapıp öngürülen bir süreç izlenir

Bu adamlar gelirken bu peşkeş çekilmesini birçok insan söyledi. Dursun geçen yıl bu olayı gündeme getirdiği an kelle alınırdı. Şu an işler iyiye gidiyor diye aradan çıkarmak istiyor ama nafile.
Onay kesinlikle çıkmayacak. Asıl o zaman Özbek ve ekibinin yaptığı hainliği göreceğiz.

Ben kendim bildim bileli bu Dursun denen herife güvenmiyorum zaten. Daha doğrusu 2015 şampiyonluğunun hemen sonrası geçirdiğimiz iğrenç ötesi transfer sürecinden beri güvenmiyorum. Tek bir sözüne inanmıyorum.

Aylardır hatta neredeyse bir senedir her türlü rezalete başarısızlığa rağmen beyaz futbol denen garabet programda ertemlerin, sinanların, çakarların, rasimlerin umarsızca yalayıp yuttuğu adama güvenmem ben. Çünkü bunların ne olduğu kime hizmet ettiği belli. Sırf bu bile bu dursun denen herife güvenmemem için yeterli donedir.

Riva dolar üzerinden iyi bir meblaya satılıyorsa satılsın bir şey diyemiyorum çünkü banka borçları var mecburiyet var lakin Florya'ya dokundurulmamalı hatta mümkünse bu herif Riva'ya dahi dokunamamalı. Bundan sonra gelecek başkan ve yönetim ilgilensin.

Günaydin. Bu Dursun'un neden buraya geldigini 1 senedir söylüyorduk burada. Izin verilirse büyük bir kazigi saplayip gidecek. Iki lafindan biri yalan olan adama bu kadar yetki verilmemeli.

Herifin bir dediği diğerini turmuyor ki.

Diyor ki yıllık 30 milyon dolar faiz ödüyoruz bundan kurtulmak için arsaları satmaliyiz diyor

Bugün de diyor ki; para 2 sene sonra gelmeye başlayacak.
Yani biz bugün satsak bile 2 sene boyunca toplam 60 milyon dolar faiz ödeyeceğiz.
Yani bizim rivadan 550 milyon lira gelir beklentimiz var ancak bu paranin ilk kısmına 2 sene sonra kavuşacağız.
2 sene boyunca yaklaşık 200 milyon lira faiz cebimizden çıkacak ve bu işten bize 300 milyon lira bile kalmayacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu ciddi mi yaw? Florya'yi 25m'a satmakta nedir?

Sokarim boyle baskanada yonetimede. Florya'da 3-4 milyona daire bile vardir...

Genel kurul dogrusunu tapacakir. Zaten Inan Kirac tarafini belli etti

yVr71M.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Naziofluğu'nun kötü bir niyet içerisinde olduğuna inanmıyorum.

Dursun için söylenen herşeye katılıyorum.

Beyler sanki Aysal geri gelecekmis gibi hissediyorum. Inan Kirac'in Aysal'i kirdik demecinden sonra buna inanmaya basladim. Zaten Aysal kendiside orada burada gorunmeye basladi. Hatalarindan ders almis bir Aysal ucurur bizi

Bunu aylardir Nazifoglu konusuna yaziyorum. Konuyu acan bu konuda hakli olsada yine fazla gecikmis gibi görünüyor.

Genel fikre katiliyorum ama hain diyemem.

Bunu aylardir Nazifoglu konusuna yaziyorum. Konuyu acan bu konuda hakli olsada yine fazla gecikmis gibi görünüyor.

Genel fikre katiliyorum ama hain diyemem.

İlk günden beri Dursun İstifa dediğim için bir gecikme içinde olduğumu düşünmüyorum bana söylüyorsan o kısmı. Konuyu açan demene de gerek yok bir ismim var. O şekilde hitap edersen sevinirim.

Anlaşamamak ayrı bu ayrı bir şey.
Can BÜYÜK günaydın kısmını bana demediğini düşünüyorum. :D Galatasaray tarihinin bütün başkanlarını sevmeyen biri olarak Dursun'dan da en az Aysal kadar sevmiyorum. Bu satışı yedirmeye çalışması ile Aysal'ı da geçer hamleyi yapacak kendisi.

Beyler sanki Aysal geri gelecekmis gibi hissediyorum. Inan Kirac'in Aysal'i kirdik demecinden sonra buna inanmaya basladim. Zaten Aysal kendiside orada burada gorunmeye basladi. Hatalarindan ders almis bir Aysal ucurur bizi

Gelsin as başkanda Candan Erçetin olur mis gibi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelsin as başkanda Candan Erçetin olur mis gibi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne güzel iste ilklerin ve teklerin kulübü Galatasaray ülkenin ilk kadin baskanini öne cikarmis olur.

Begendim bu fikrini destekliyorum.

Ders aldığını zannetmiyorum.

Aysal dönerse takımı 5 sene içinde iflas edebilir bence. Veya bu sezon yediğimiz gibi gelecek 2-3 sezon da ceza yeriz ve Avrupa'da oynama hakkı elden gider --> gelirler azalır --> daha büyük maddi sorunlar yaşarız. Maddi anlamda büyük zarar verdi çünkü.

Rivayi o satarsa vizyoncu fangirlleri ıslatmak için dalves ve zlatan gibi yaşlı ve pahalı oyuncular alır. 2-3 sezon iyi gideriz bu sefer oyuncular emekliye ayrıldıktan sonra aynı problemler döner ve efendimiz yine kaçıp gider. Olan gerçek galatasaraylılara olur

Havalı, egolu ve başarı paylaşmayan insanlar başkan olmamalı ayrıca.

Son düzenleme:
Ders aldığını zannetmiyorum.

Aysal dönerse takımı 5 sene içinde iflas edebilir bence. Veya bu sezon yediğimiz gibi gelecek 2-3 sezon da ceza yeriz ve Avrupa'da oynama hakkı elden gider --> gelirler azalır --> daha büyük maddi sorunlar yaşarız. Maddi anlamda büyük zarar verdi çünkü.

Rivayi o satarsa vizyoncu fangirlleri ıslatmak için yaşlı ve pahalı oyuncular alır. 2-3 sezon iyi gideriz bu sefer oyuncular emekliye ayrıldıktan sonra aynı problemler döner ve efendimiz yine kaçıp gider. Olan gerçek galatasaraylılara olur

Havalı, egolu ve başarı paylaşmayan insanlar başkan olmamalı ayrıca.

Iste buda buyuk ihtimal...

Koskoca camiada kimsede yok

Yazik

Iste buda buyuk ihtimal...

Koskoca camiada kimsede yok

Yazik

Öztürk var ama o korkak. Turgay Kıran da Aysal ve Dursundan daha beter birisine benziyor.

Kulubu futboldan anlayan kisilere satmak lazım bence. Arsenal gibi. Sanırım onların sahibi Kroenke.

Beyler bu ciddi mi yaw? Florya'yi 25m'a satmakta nedir?

Sokarim boyle baskanada yonetimede. Florya'da 3-4 milyona daire bile vardir...

Genel kurul dogrusunu tapacakir. Zaten Inan Kirac tarafini belli etti

yVr71M.jpg

çok açık söyleyeyim doğru değil. şu an ki değeri 130-140.000.000 milyon TL
ama şu anki.

Geri
Üst Alt