- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Kim nereden neresinden uyduruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asdfghjk
Cb adayı mı?![]()
Adamın soy ismi Demirtaş.Demirtas isminden nefret ediyorum..
Biliyorum tam Provokatör ismi...Adamın soy ismi Demirtaş.
Yukarıda attığım mesajı görmedin mi? Adam tam bir influencer gibi twitler atıyor. Unvanına yakismayacak şeyler.Ekonomi alanında ihtisas yapmış herhangi bir yetkin, donanımlı akademisyenden farklı bir şey söylemiyor. Kimi insanın yıldızı parlak oluyor ve öne çıkıyor.
Gördüm. Orada neye cevap verdiğini de görmem lazım yazdığı şeyi yorumlayabilmem için.Yukarıda attığım mesajı görmedin mi? Adam tam bir influencer gibi twitler atıyor. Unvanına yakismayacak şeyler.
Neye cevap verdiğinin önemi var mı? Ben hiçbir yerde dolar ile ilgili rakam vermedim diyor bir buçuk sene önce. Net bir ifade.Gördüm. Orada neye cevap verdiğini de görmem lazım yazdığı şeyi yorumlayabilmem için.
Neye cevap verdiğinin önemi var mı? Ben hiçbir yerde dolar ile ilgili rakam vermedim diyor bir buçuk sene önce. Net bir ifade.
abiiMantıklı bir cevap.

Beni ovmustun neden sildin?Mantıklı bir cevap.
Kafamda olası cevabını ve sonra benim sana vereceğim cevabı, daha sonrasında ise cevabıma karşılık senin bana vereceğin cevabı kafamda simüle ettim ve ortaya iç bayıcı diyaloglar silsilesi çıkmadan bu duruma dur dedim.Beni ovmustun neden sildin?
Kafamda olası cevabını ve sonra benim sana vereceğim cevabı, daha sonrasında ise cevabıma karşılık senin bana vereceğin cevabı kafamda simüle ettim ve ortaya iç bayıcı diyaloglar silsilesi çıkmadan bu duruma dur dedim.
Allah razı olsun senden. İyi etmişsin. Cumartesi cumartesi cekemezdimKafamda olası cevabını ve sonra benim sana vereceğim cevabı, daha sonrasında ise cevabıma karşılık senin bana vereceğin cevabı kafamda simüle ettim ve ortaya iç bayıcı diyaloglar silsilesi çıkmadan bu duruma dur dedim.
Yukarıda attığım mesajı görmedin mi? Adam tam bir influencer gibi twitler atıyor. Unvanına yakismayacak şeyler.