özgür demirtaş

Kim nereden neresinden uyduruyor.

Z-kusagi gozu kapali çöker. HDPli kesim de sırf soyismi sebebiyle çöker. Politikadan uzak bir yaşam ve televizyon itibariyla gayet pozitif duruyor. Bence muhalefet için uygun bir aday duruyor. Erdoğan sahalara çıkınca Demirtaş'ı nerden vuracağını bilemeyebilir adamin politik kariyeri ve gecmisi olmadigi için.

Objektif yorumum bu yönde. Yoksa yerine sen aday olsan tabi Türkiye şahlanır o ayri

Ya şizofren, ya ilgi delisi. Bir de Cumhurbaşkanı olarak görmek isteyen tipler var.

Ekonomi alanında ihtisas yapmış herhangi bir yetkin, donanımlı akademisyenden farklı bir şey söylemiyor. Kimi insanın yıldızı parlak oluyor ve öne çıkıyor.

Ekonomi alanında ihtisas yapmış herhangi bir yetkin, donanımlı akademisyenden farklı bir şey söylemiyor. Kimi insanın yıldızı parlak oluyor ve öne çıkıyor.
Yukarıda attığım mesajı görmedin mi? Adam tam bir influencer gibi twitler atıyor. Unvanına yakismayacak şeyler.

Beni ovmustun neden sildin?
Kafamda olası cevabını ve sonra benim sana vereceğim cevabı, daha sonrasında ise cevabıma karşılık senin bana vereceğin cevabı kafamda simüle ettim ve ortaya iç bayıcı diyaloglar silsilesi çıkmadan bu duruma dur dedim.

Kafamda olası cevabını ve sonra benim sana vereceğim cevabı, daha sonrasında ise cevabıma karşılık senin bana vereceğin cevabı kafamda simüle ettim ve ortaya iç bayıcı diyaloglar silsilesi çıkmadan bu duruma dur dedim.
DTNJwefW4AEOFKe.jpg

Allah razı olsun senden. İyi etmişsin. Cumartesi cumartesi cekemezdim

Yukarıda attığım mesajı görmedin mi? Adam tam bir influencer gibi twitler atıyor. Unvanına yakismayacak şeyler.

Mesajı gördüm de o mesajı neden attığını da açıklıyor sonrasında, yıllarca Amerika'da okumuş ekonomi profesörü olmuş, ülkenin en büyük ikinci holdinginin ekonomi yönetiminde olan bir adam sence bu tarz söylediği lafı unutur mu?

AHaber'e ironik bir tepki var sadece orada.

FEEdullXEAsYbv2

Demirtaş'ı popülist buluyorum, tutarsız hareketleri de var ama gereksiz üstüne gidiliyor bazen.

Geri
Üst Alt