Özhan Pulat: "Penaltı pozisyonunun da bir daha izlenmesini rica ediyorum"

bu şişmanın soyadı pulat mı palut mu. ilhan palut'un abisi mi ne değil miydi bu

Arkadaş NET OĞLI NET %1000 dünyanın heryerinde penaltı olan şey için bu kadar ağlamak nedir! Akla gelen tek şey ilk haftadan algı olşlturup salıncak kardeşliği için hakemleri etkilemek geliyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltinin Allahi olum pozisyon mal mısınız camia olarak şerefsizler.

Durup durup bu konu çıkıyor karşıma
Şu fener yalayıcılarına bu kadar prim vermesek mi acaba

Yemin ediyorum her haber okuduğumda midem bulanıyor... Ulan daha nasıl penaltı okacak? Adam ayagına müdahale etmese icardi ya vuracak ya pas verecek! Lanet olsun gerçekten.at çamuru gitsin. Allah belanızı versin.

Pozisyon gri olsa tekrar izlersin ama o kadar netti ki tekrara mahal bırakmadı.

Yalnız adamın hakkını yemeyelim geçen sene İcardi'yi defalarca dövdüler ve çoğu kez penaltı çalınmadı, adam da bir acaba demiştir.

Yukarıdan aşağıdan sağdan soldan bacak arasından nereden bakarsam bakayım penaltı bıraksınlar daha ilk maçtan algı yapmayı

Şu pozisyon Hatay'a olsa ve penaltı verilmese hepimiz biliyoruz neler olacağını. Hiç öyle hikaye anlatmalarına gerek yok. Azıcık karakterli olun, omurgalı olun.

Yine söylüyorum bu tür insanlar fb bjk ts hakkında konuştu mu çıkıp yönetimleri rezil ediyo bu adamları. Ayrıca hedef gösteriyolar ve taraftar bunların azına sıçıyo bir daha seslerini çıkaramıyolar. Bunu gören başkaları da korkup susuyo. Ders oluyo herkese. Gerçekleri görmek lazım. Biz böyle bir yönetime sahip değiliz maalesef. Önüne gelen Galatasaray ile ilgili bu şekilde konuşabiliyor rahatça. Seviye diye diye şamar oğlanına döndürdüler. Ben Galatasaray a laf edene seviyesine kimliğine bakmaksızın en üst perdeden seviyesizce cevap veren. Taraftar gücünü kullanmayı bilen güçlü bir yönetim istiyorum. Bizim yönetim bu yumuşak dili devam ettirdiği sürece hep halkımız yenecek maalesef..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt