- 17 Ağustos 2009
- 44.186
- 33.298
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündüz denize girmeyelim, öğlen saatlerinde sokağa çıkmayalim, mecbursak şemsiye kullanalım. Çözüm bu!
Gündüz denize girmeyelim, öğlen saatlerinde sokağa çıkmayalim, mecbursak şemsiye kullanalım. Çözüm bu!
Tchibo'dan neden alıyorsun? Git pazardan 50 TL ye bulursun.Mini Şemsiye
139,95 TL | Küçük, ama açıldığı zaman cömert: Cep şemsiyesi son derece kompakt ölçülere sahiptir ve 20 santimetrelik uzunluğu ile rahatça her çantanın içerisinde muhafaza edilebilir.www.tchibo.com.tr
Cümlenin devamında telefonunu çıkar diyeceksin diye bi an endişe ettimTchibo'dan neden alıyorsun? Git pazardan 50 TL ye bulursun.
saka degil mi bu ya? olm bu en kalitelilerinden biri de degil ortalama bir gunes kremi
yaz mevsiminin yaklasıyor olmasıbu güneş koruyucularının bu kadar fahiş olmasının sebebi nedir?
1.5-2 ay önce de görmüştüm o zaman baya uçuktu fiyatlar ama bu kadar değildi doğruyaz mevsiminin yaklasıyor olması
Aynısı mı?1.5-2 ay önce de görmüştüm o zaman baya uçuktu fiyatlar ama bu kadar değildi doğru
aynen bundandı 130-150 tl arası bişeye görmüştümAynısı mı?
NIVEA SUN SPF30 Güneş Koruyucu Vücut Spreyi 200ml, Ferahlatıcı, Suya Dayanıklı, Anında UVA UVB Koruması : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
NIVEA SUN SPF30 Güneş Koruyucu Vücut Spreyi 200ml, Ferahlatıcı, Suya Dayanıklı, Anında UVA UVB Koruması : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
bu ne yaw
aileyle geri donus planlari yapmistik acilen vazgectik
birikimin nedir sana yatırımlık arazi satayımbu ne yaw
Gecen Tatil icin Turkiyedeydim. Ceyrek karbuz aldim 120 tl odedim. Tumu bir ceyrek altin degerinde galibaEn büyük olay dilimle satılan karpuzdu. Hamdolsun muasır medeniyetler seviyesini yakaladık.
Ekli dosyayı görüntüle 159071
Gecen Tatil icin Turkiyedeydim. Ceyrek karbuz aldim 120 tl odedim. Tumu bir ceyrek altin degerinde galiba
geri donus yapan var mi bu zamanda? Eger orada gecim icin calismayi gerektirecek bir durumunuz yoksa olabilir tabi yoksa gidip calisacaksaniz neden gidesin? Zaten Hollanda'da daha iyi geciniyoruz dememismiydin gecenlerde?bu ne yaw
yerli karpuz daha çıkmadı. onlar iran karpuzu, muhtemelen yerli çıktığında 10 tl civarı olurGecen Tatil icin Turkiyedeydim. Ceyrek karbuz aldim 120 tl odedim. Tumu bir ceyrek altin degerinde galiba