- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Madem pahalı güneş kremi almayın kardeşim. Mecbur musunuz?
Kola sürün, yanarsanız sonra yoğurt sürün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildigim geri donus yapan turk ailerinin hepsi geri geldi Hollandaya. yani giden cogu pisman olup geri donuyorgeri donus yapan var mi bu zamanda? Eger orada gecim icin calismayi gerektirecek bir durumunuz yoksa olabilir tabi yoksa gidip calisacaksaniz neden gidesin? Zaten Hollanda'da daha iyi geciniyoruz dememismiydin gecenlerde?
Bize hıyar mı diyorsun sen?Madem pahalı güneş kremi almayın kardeşim. Mecbur musunuz?
bu zamana kadar kazandıklarınızla ömürlük yaşayabilirsiniz burda yaw. rakamlar korkutmasın. /17 olarak bakın siz konuya.bu ne yaw
aileyle geri donus planlari yapmistik acilen vazgectik
Deli misin oğlum?bu ne yaw
aileyle geri donus planlari yapmistik acilen vazgectik
Hesaplarıma göre 2026 yılında donebilirsiniz Motz İnşallah düzelmeye başlayacak herşey..
geri donus yapan var mi bu zamanda? Eger orada gecim icin calismayi gerektirecek bir durumunuz yoksa olabilir tabi yoksa gidip calisacaksaniz neden gidesin? Zaten Hollanda'da daha iyi geciniyoruz dememismiydin gecenlerde?
bu zamana kadar kazandıklarınızla ömürlük yaşayabilirsiniz burda yaw. rakamlar korkutmasın. /17 olarak bakın siz konuya.
ozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?Bu sene insanlar nasıl tatil yapacak merak ediyorum ,yıldızlı otelleri tatil koylerini geçtim günü birlik yapmanın maliyeti bile min.3katina çıktı ki İzmir'de yaşadığımız halde böyle durum
Benim kastettigim yaz tatiliydi fakat dediğin sorunun cevabı da basit insanlar borclaniyor nakit para dönmüyor piyasada herkes kredi kartına abaniyor eskisi gibi çokta harcamiyorlar özellikle kısıtlı parası olanlar kahve içmiyor çay içiyor rakı içmiyor bira içiyor yada lux kebabciya gitmiyor daha sade bir pidecide yiyor birde tabi bu düzende milli gelirin kaymağını yiyen yüzde 20lik Uber zengin kesim var onlar parayı kontrolsuzce haracayabiliyor ama onun dışında her bir yurttaş iscide memurda kırk defa hesap ediyor ,birde şu var neymiş efendim dışarı cikmasinlar para biriktirsinler para biriktirmeyle bu ülkede bırak ev almayı boktan bir araba bile alamazsın artık insanlarda bunu bildiği için haftada bir çocuğuyla ailesiyle çıkıyor gezmeye çalışıyor ve çoğunlukla da nakit parayla değil kredi kartıyla.ozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?
Doğru bizim insanimiz kadar üçkağitcisi zor bulunur.Son zamanlarda özellikle düşünüyorum,güya ülkenin %98i müslüman bana göre gerçeği %5felandir.Üstüne milyonlarca ückagitci bencil insan var bunlardan kurtulamadiktan sonra isterse 1 dolar 1 tl olsun farketmiyor.az önce farkettim ki ben pahalılığa değil bu ülkenin insanına katlanamıyorum aslında
bedava olsa bile 85 milyonun 75iyle yaşamam elimden gelse
tatil kredisi diye bir şey çıkardı devlet ya daha da konusmaya gerek yok herhalde. 1 hafta tatil 2 sene geri ödeme. insanların zorunlu sosyallesmelerini lüks olarak görmemek gerek. temel ihtiyaçtır bunlar, ülkedeki çoğu insan kredi kartıyla diğer kartı temizliyor. doldur bosalt ile devam eden bir süreklilik bu. ne zaman patlarsa artık. kıyas yapılacaksa illa, insanların 10 sene önce nerelerde ne kadar para harcayabildiğine, düşünme tarzlarına bakılsın. bunlar gercek veridir sokaktaki kalabalık değil.ozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?
Orta sınıf kalmadı ki artık. Ya zenginsin ya da dümdüz fakir.tatil kredisi diye bir şey çıkardı devlet ya daha da konusmaya gerek yok herhalde. 1 hafta tatil 2 sene geri ödeme. insanların zorunlu sosyallesmelerini lüks olarak görmemek gerek. temel ihtiyaçtır bunlar, ülkedeki çoğu insan kredi kartıyla diğer kartı temizliyor. doldur bosalt ile devam eden bir süreklilik bu. ne zaman patlarsa artık. kıyas yapılacaksa illa, insanların 10 sene önce nerelerde ne kadar para harcayabildiğine, düşünme tarzlarına bakılsın. bunlar gercek veridir sokaktaki kalabalık değil.
zengin hala zengin bu arada hatta biraz kafası çalışıyorsa servetine servet katmıstır muhtemelen. bahsettiğim orta sınıf ve aşağısı için geçerli. asıl fakirleşen onlar çünkü.
100 milyon kişi var ülkede :red::red:ozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?
Napsın adam gidiyo bir Cafeye 2 cay iciyo 3.5 selfie cekiyo bizim gibi yurtdışında yaşıyanlarda türkiyede millet cafeden avm den cıkmıyo sanıyoozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?
Bu lafı avrupadaki Akp li yobazlar cok kullanır onlardan degilsen üstüne alımma ama tr de her yer doluozaman ya ben bu isden anlamiyorum yada ilginc olaylar oluyor. Turkiye de tatildeyken heryer tiklim tiklim dolu. cafe, restoranlar, sokaklar... nasil oluyor ?