Pandev ve Dzemaili Fiyaskosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca Şampiyonlar Ligi elemesinde karşımıza Bilbao çıksaydı biz de şu an Şampiyonlar Ligi'nde değildik.Napoli dandik bir takıma elenmedi.

Bak bir o gözden düşmemişti.

Bilbao elemedi Napoli elendi o maclarda. Zira ilk mac 5-1 falan bitecek macti. Ikinci macta yaptiklari defans hatalari da amator kulup seviyesinde.

$

Bence tamamen hakli degil tamamen haksiz da degil aciklamalarla transfer uymuyor plansiz oldugu asikar zamanlama facia fakat oyuncu kalitesine onyargili yaklasmam yine de yonetim hatalidir ve ortada bir yanlis var

Fiyat olarak iyi transferler bence. Eksik vardı bir nebze işimze yararsa ne mutlu. Önyargıyla yaklaşmak saçma şu konuya.

erken yargılama yapıyorsunuz..adamlar bi gelsin bi oynasın 2-3 maç bakalım görelim...

neye göre fiyasko be kardeşim

önce bi izleyin ondan sonra değerlendirin

Pandev bizm ligde kesin katki yapar ancak dzamaili nin bize gelen lorik cana dan farki yok oyun tarzi cana gibi...

emindim birinin bu baslıgı acacagından

hic sasırmadım

Asıl merak ettiğim konu, Prandelli genç ve hırslı oyuncular istiyor diyen başkanın, Pandevi hocaya nasıl kabul ettirdiği veya hocanın Pandeve nasıl onay verdiği.

Dzemaili > GS

Lucas Leiva > Napoli

Lucas Dzemailiden en az 3 kat daha iyidir, neden böyle rezil transferler yapiliyor anlamiyorum, ama hicten iyidir, bakalim görelim, daha önceden hatalar yaptim, Ujfaya burun kivirdim ilk geldiginde sonra hayrani oldum, insallah aynisi olur

Lucas Leiva dümdüz bir ön liberodur. Mehmet Topal kadar bir adam.. Kariyerinde daha 10 golü yoktur o oyuncunun. Dzemaili ise box-to box oyunun iki yönünü oynayabilen skorer bir orta saha.

yeter artık ya adamları görmeden ne fiyaskosu !! Adam belki takıma daha iyi uyum sağlayacak.Galiba almeida gelseydi daha çok sevinecektiniz......

Evet arkadaslar transferin bitmesine 24 saat kala, taraftarin gazini almak icin, plansiz programsiz yapilan transferler. Menajerlerin son dakikada Galatasaraya sunduklari Pandevi alirkene, napoliden pandevin yanina isinize yaramayan, uygun bir cöpünüz varsa, isteyipte paket transfer yapilan bir transfer politikasindan bahsediyoruz. Her iki futbolcuda napoliden gözden düsmüs, sampiyonlar liginde dahi oynamayan bir takimdan aliniyor. Arkadaslar hepinize soruyorum, Galatasaray Napolinin isine yaramayan oyuncularinami kalmis? Bu transferleri begenen zihniyet, ancak bizi kücültür. Ben buraya simdiden imzami atiyorum, ikiside fiyasko cikacak ...

İyi güzel yazmısında neye göre kime göre fiyasko.

Asıl merak ettiğim konu, Prandelli genç ve hırslı oyuncular istiyor diyen başkanın, Pandevi hocaya nasıl kabul ettirdiği veya hocanın Pandeve nasıl onay verdiği.

Burak ve Umut ile günlük 5-6 saat geçirdiğini göz önünde bulundurursak anlarız bence :D

Pandev'in kariyeri bilinmeden ,Dzemaili'nin nasıl bir futbolcu olduğu bilinmeden konuşuluyor. Maksat muhalefet olunsun olumsuz bir durumda ben demiştim desin. Takımlar içinde artık oyuncularla yol ayrılması gayet normal bir durum. Geçen sene ikisi de yüksek oranda Napoli forması giydiler,bazılarının dediği gibi geçen sene yatmadılar.

Son ana kadar beklemek konusuna gelince maalesef o noktada para devreye giriyor. Mali açıdan zamanında fazla para verilerek yapılan gereksiz transferler şimdi bizi bir yandan borcumuzu kapamaya çalıştığımız için ayağımızı yorgana göre uzatmaya yani CL'den gelecek parayla birlikte hareket etmeye soktu. Bu devrede sponsor da bulunamayınca taze para problemi yaşandı. Biraz da Feyenoord eler diye bizimkiler bir dönem yüklenmişlerdi transfere,BJK üst tura geçince beklemeye koyuldular :)

Transferde son ana kadar beklendi ama görüşmeler son anda gerçekleşmedi.1 aydan fazla bir süredir görüşülüyordu. Arada istenilen bazı oyuncular vardı ama bazı sebeplerle gelemediler yine çoluk çocuk,hastalık,yenge okul falan derken :)

Yapılan transferler minimum bonservis bedeline nokta atış yapmayı sağlamaktı.Pandev bunun için biçilmiş kaftan,hem 1+1 olacak sözleşmesi büyük ihtimalle,2 sene kaldıktan sonra gerekirse nasıl göndeririz diye düşünmeyeceğin,performansı aynı kalitede devam ederse o zaman uzatılır.

Dzemaili'yi oynadıkça seveceğinizi sanıyorum.Prandelli orta sahayı daha zayıf gördü bizim Selçuk ve Yekta'dan sonra; hamleyi o bölgeye çevirdi. Eğer sağlam bir Türk defans dörtlüsü uyum sağlayarak oynayabilirse 12'den vurmuşuz demektir. Biraz ferahlayalım da çilek çikolata ananas falan önümüzdeki senelerde düşünürüz.

Bu transferler bize CL'de geri adım attırmaz,Drogba'nın olduğu senedekinden daha kötü durumda da olmayız.

Karamsarlığa yer yok. Eğer abuk subuk hamleler yapılıp üzerine bir de Burak ile Selçuk'a %100 oranda mahkum kalsaydık, game over insert coin for next season diyebilirdik.

Hele bi soluklanın adamlar maça çıksın.

Üslup kötü, düşüncenizi makul ifadelerle aktarsanız muhtemelen destekçiniz çok olurdu ama şu an foruma sızmış, yabancı takım taraftarının maytap amacı ile açılmış konulara benziyor. Mesaj sayınızın azlığı size bu krediyi verme şansımızı da ortadan kaldırıyor.

İfadeleriniz mesnetsiz ve karalama boyutunda. Sizi bilmem ama biz takıma koşulsuz destek veririz. Oyuncu alınırken eleştirimizi yapar (asla sizinki gibi karalama değil) transfer tamamlanırsa %100 destek veririz. Bu sebeple bu konuya gereksiz tolerans verilmiş.

Hakettiği yere alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt